Sve za klime na jednom mestu

Sve za klime na jednom mestu

samsara-admin Komentari 0 29/08/2019

Teško je zamisliti svakodnevno funkcionisanje bez klima uređaja, naročito tokom leta. Ipak, mnogi ljudi nemaju rashladne sisteme i ne znaju kome da poklone svoje poverenje, i pitaju se da li mogu da pronađu sve za klime na jednom mestu.

Odgovor je: DA! Možete da se opustite, jer mi imamo rešenje za sve vaše potrebe! Uz naše savete, možete da uživate u prijatno rashlađenom domu, i čistom vazduhu.

Bogata ponuda rashladnih sistema

Kupovina klima uređaja nije uvek jednostavna. Puno je specifikacija koje se ne nalaze ni na jednoj drugoj vrsti proizvoda, a investicija nije mala, zato treba mudro izabrati. Ali ne brinite, zapravo je prilično lako kupiti, instalirati i uživati u klima uređajima.

Klima uređaj je odličan način da se ohladite i opustite tokom leta. Kupovina klima uređaja, međutim, može biti pravi izazov. Postoji toliko različitih vrsta, modela i karakteristika da je teško znati kako odabrati onaj koji je pravi za vas. Pre nego što se bacite u pretragu, svakako razmislite o prostoru koji vam je potreban za hlađenje i o svim opcionalnim funkcijama koje možda želite. Jednom kada to učinite, moći ćete da pronađete jedinicu koja je savršeno prilagođena vašim potrebama.

Sve za klime na jednom mestu Bogata ponuda rashladnih sistema

Kod nas možete pronaći neverovatne inverter sisteme, koji rade po principu proporcionalne kontrole. Inverterska tehnologija koristi kompresor promenljive brzine za uštedu energije i do 50% više u odnosu na standardne klime. Ovi inovativni rashladni sistemi rade punim kapacitetom sve dok se ne postigne željena temperatura, a zatim se smanjuju, i ponovo se pokreću kada je potrebno održati tu temperaturu.

Kod inverter klima je omogućena kontrola brzine motora kompresora tako da kontinuirano reguliše temperaturu. Samim tim su delotvornije i troše manje energije od standardnog rashladnog sistema.

Tehnologija stalno napreduje, pa ni rashladni sistemi nisu izuzetak. U poslednje vreme naročito su popularne pametne klime, koje vam omogućavaju praćenje stanja i upravljanje uređajem pomoću pametnog telefona ili tableta. Dok ste kod kuće, ne morate posegnuti za daljinskim upravljačem da biste podesili temperaturu. Možete jednostavno da koristite svoj pametni telefon da biste bili sigurni da je sistem isključen ili da ga uključite kako biste rashladili svoj životni prostor, ili pak stvorili prijatnu temperaturu za svoje kućne ljubimce u slučaju naročito vrućeg dana.

Sve za klime na jednom mestu – Pokretne klime, i još mnogo toga

Ukoliko tražite efikasne rashladne sisteme, koji mogu da se prenose, preporučujemo vam pametne klime, koje imaju neverovatnu energetsku efikasnost, ali i manje troškove. Pored toga, uz pomoć ovih neverovatnih uređaja možete se se fokusirati na određene oblasti koje je potrebno rashladiti. Nekad je baš to ono što vam je potrebno.

Sve za klime na jednom mestu Samsara

Kod nas možete pronaći rashladne sisteme najboljih proizvođača, a trenutno su to Daikin, Midea, Gree, LG… Najbolje od svega, ove kvalitetne klime možete nabaviti po super cenama.

Tu smo i da vam ponudimo klime sa ugradnjom, neverovatnu priliku da unesete čist vazduh u vaš dom! Ipak, ne zaboravite koliko je bitan redovan servis i održavanje rashladnih sistema, kako bi vas oni služili dugi niz godina.

Posetite Samsaru, i pronađite sve za klime na jednom mestu!