Servis klima uredjaja Beograd

Servis klima uredjaja Beograd

samsara-admin Komentari 0 15/12/2017

Servis klima uredjaja Beograd je najbitnija stavka ukoliko želite da on služi svojoj svrsi što bolje i duže.

Mnogi ljudi će potrošiti više novca na višenamenski klima uredjaj, ali će zaboraviti da redovno rade servis klima uredjaja.

Morate imati na umu da je klima uredjaj kao i automobil ili druge velike mašine – potrebno je pravilno održavanje i briga kako bi pravilno funkcionisali.

Zapamtite – jedan klima uredjaj će dugo godina hladiti ili grejati vaš dom, ukoliko ga budete redovno servisirali

Servis klima uredjaja Beograd

Servis klima uredjaja i kapacitet

Stručnjaci su utvrdili da prosečan klima uredjaj gubi oko 5% svoje efikasnosti svake godine. Tokom svog životnog veka, komponente se pogoršavaju i razgrađuju – a bez redovnog, rutinskog održavanja, vlasnici kuća uglavnom na kraju plaćaju velike račune za popravke ili moraju zameniti uređaj novim, pre nego što bi uopšte trebali .

Međutim , ukoliko radite servis klima uređaja redovno, obezbedićete njegov puni radni kapacitet, i na taj način uštedeti mnogo vremena i novca.

Servis klima uredjaja

Servis klima uredjaja – radni vek i efikasnost

Što se bolje održava, klima uredjaj  će duže raditi. Sa pravilnim servisiranjem, klima uredjaj  može trajati više od 10 godina. Ukoliko u obzir uzmete i troškove kupovine novog uređaja, redovni servis klima uredjaja će biti više nego poželjan.

Efikasnost ide ruku pod ruku sa radnim vekom klima uređaja.  Dobro održavani sistem će raditi efikasnije nego onaj koji se ne održava. Servis klima uređaja znači manje habanja na sistemskim delovima i klima uredjaj ne mora raditi tako teško kako bi se vaša kuća održala u hladu.

servis klima uredjaja

 

 

Servis klima uredjaja Beograd– troškovna efikasnost

Propratna pojava redovno servisiranog klima uredjaja su i niži računi.  Servis klima uredjaja dovodi do adekvatnog rada sistema, pa sistemski delovi neće vući vise elektične energije kako bi ispunili svoj radni zadatak.

Servis klima uredjaja – spoljna jedinica

Kada je u pitanju servisiranje unutrašnje jedinice vašeg klima uredjaja, pranje filtera jednom mesešno možete i sami vi uraditi. Međutim, kada govorimo o servisiranju spoljnje jedinice, za taj posao je neophodno da angažujete profesionalca.

Za pravilan rad klima uredjaja, preporučljivo je uraditi servis klima uredjaja minimum dva puta godišnje, jednom pred letnju sezonu, a drugi put pred grejnu sezonu.

Servis klima uredjaja

 

Kućna tehnika Samsara u svom timu ima profesionalce koji svoj posao obavljaju stručno i brzo. Prepustite brigu o svom klima uredjaju nama, a vi se potpuno opustite u svom domu.