Servis klima pred zimu

Servis klima pred zimu

samsara-admin Komentari 0 21/11/2019

Servis klima pred zimu je neophodna stavka koja obezbeđuje toplu atmosferu u vašem domu.

Iako je vreme napolju prilično prijatno u ovo doba godine, zima nam je sve bliže iz dana u dan, a ovo utiče i na najjeftiniji vid grejanja klimom. Godišnja doba se brzo smenjuju, pa verovatno želite da se uverite da vaš klima uređaj radi ispravno i da će funkcionisati pravilno i efikasno. Briga o bilo kakvim problemima sada će osigurati da budete spremni za nadolazeću zimu i eliminiše mogućnost popravke u poslednjem trenutku, kada temperatura pada ispod nule.

Samsara vam otkriva šta možete da uradite kako bi vaše klime uspešno ugrejale vaš dom i obezbedile vam maksimalan komfor u njemu.

Servis klima pred zimu -5-

Zašto vam treba servis klima pred zimu?

Servis klima pred zimu je zapravo neophodan, i omogućava vam da se ugrejete pomoću klima tokom cele zime.

Zima na našim prostorima ume da bude prilično hladna. Pojave poput ledene kiše, susnežice snega i pad temperature ispod nule mogu veoma nepovoljno uticati na vaš klima uređaj. Ukoliko se sada posvetite ovom bitnom pitanju, možete sprečiti značajan broj manjih i većih popravki sledećeg proleća. Dok ćete istovremeno produžiti životni vek vaše klime.

Jesen je pravo vreme da zakažete održavanje vašeg klima uređaja kako biste obezbedili odličan sistem grejanja tokom hladnog perioda koji nam dolazi. Bitno je da se uverite da je vaša klima u tehnički ispravnom stanju pre nego što temperature padnu. Veoma je nelagodno kada nakon hladnog dana uđete u kuću koja nije optimalno zagrejana. Na svu sreću, pametne klime vam omogućavaju da podesite temperaturu gde god da se nalazite.

Servis klima pred zimu je idealno rešenje za svaki dom

Maksimalnu efikasnost rada vaše klime možete postići redovnim sezonskim čišćenjem i pregledom. Najbolje rešenje je servis, jer jedino tako možete biti sigurni da vas klima uređaj neće izneveriti onda kada vam je najpotrebniji.

Pomoći ćemo vam da povećate svoju efikasnost tako što ćemo obezbediti da vaš klima uređaj ima odgovarajući protok vazduha, redovno menjajući filter i pazeći da ventilacioni otvori ne budu zatvoreni. Takođe je dobra ideja da dodate odvlaživače i prečišćivače kako biste regulisali kvalitet vazduha, jer je vlaga jedan od glavnih faktora koji utiču na vaše zdravlje.

Kod nas možete zakazati sistematski servis vaših klima, kako bismo proverili da li je vaš sistem spreman za zimu. Iako neki ljudi ovo rade sami, bolje je da poklonite poverenje profesionalcima. Jedino na ovaj način se nećete neprijatno iznenaditi tokom najhladnijih zimskih dana.

Servis klima pred zimu-3-

 

Samsara – Jer mi mislimo na vas

Klima uređaji jesu značajne investicije, ali se višestruko isplate. One vam omogućavaju da prijatno rashladite svoj dom u vrelom letnjem periodu. Ujedno, one vam pružaju mogućnost i da se ugrejete tokom hladnih zimskih meseci. Pritom, pomažu vam da značajno smanjite troškove! Zato su klima uređaji vrlo ekonomično, ergonomski dizajnirano rešenje za svaki životni i radni prostor.

Samsara ima u ponudi najkvalitetnije klime svetski poznatih brendova, koje možete kupiti po super cenama. Inverter, pokretne klime, pametne klime – izbor je u potpunosti na vama.

Izaberite našu prodavnicu kućne tehnike, jer nam je vaš komfor uvek na prvom mestu.