Description

Stigler Hladne vazdušne zavese FM 12

Pozovite nas za cenu….

Stigler Hladne vazdušne zavese FM 12

Optimalan dizajn

Vazdušne zavese „STIGLER“ su optimalnog dizajna koji omugućava veliki protok vazduha i nizak nivo buke. Vazdušna zavesa je u kutiji od metala sa izuzetnom zaštitom, laka za ugradnju i jednostavna za održavanje.

Turbina vazdušne zavese izrađena je od industrijske plastike sa fiberglasom. Turbina je otporna na koroziju i intezivna uljna isparenja. Nemačka tehnologija izrade motora omogućava 5000 sati neprekidnog i pouzdanog rada.

Ugrađeni grejači sa prolaznom vazdušnom strujom i PTC (pozitivni temperaturni koeficijent kontrole) ne prenose električnu energiju na telo (kućište) te je onemogućeno elektriziranje i kratki spojevi, čak i u uslovima vrlo visoke vlage.

Vazdušnom zavesom upravlja mikroprocesor koji ima programirano odloženo gašenje ventilatora pri gašenju grejača što omogućava postepeno hlađenje grejača i produžava njegov radni vek. Ugrađena termička zaštita štiti grejač od pregorevanja.

Sa dva motora, četiri turbine i tri brzine koje se kontrolišu mekim prekidačima, može se povećati ili smanjiti protok vazduha. Zavese omogućavaju vertikalnu ili horizontalnu montažu do visine od 5m.

Svaka vazdušna zavesa može imati daljinsku kontrolu i kontrolu pomoću mikroprekidača.

Primena ovih zavesa je u industrijskim objektima kao što su: klanice, mlekare itd.

Svi modeli poseduju atest zaštite na radu i zaštite životne sredine kao i sve potrebne međunarodne sertifikate.

Lako upravljanje

Svaka vazdušna zavesa može imati daljinsku kontrolu pored kontrole mekim prekidačima. Pomoću daljinskog upravljača moguće je kontrolisati potrošnju i upravljati usmerivačima vazduha.

Stigler Hladne vazdušne zavese FM 12 – Specifikacija:

 hladna vazdusna zavesa

Dodatne informacije

Proizvođači

Stigler

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products