Description

Rekuperator toplote Fujitsu UTZ-BD080C  – karakteristike

Rekuperatori toplote Fujitsu General model BD080C su uređaji koji se koriste u ventilacionim sistemima za izmenjivanje vazduha. Uređaji sadrže dva ventilatora i izmenjivač toplote, koji je glavni deo uređaja.

Rekuperator toplote Fujitsu UTZ-BD080C koji proizvodi FUJITSU GENERAL može se postići veoma dobra ventilacija prostora sa uštedom energije. Toplotna energija koja se može uštedeti  upotrebom rekuperatora je oko 50% od potrebne energije za grejanje vaše prostorije.

Rekuperator je uređaj koji u sebi pored dva ventilatora sadrži i izmenjivač toplote. Zagađen topao vazduh predaje deo toplotne energije svežem hladnom vazduhu koji se ubacuje u prostoriju. Uređaj je kompaktan i zauzima malo prostora tako da se može zakačiti na plafon. Zidovi uređaja su od izolovanih ploča debljine 25mm. Moguća je ugradnja rekuperatora i u vertikalnom i u horizontalnom položaju. Održavanje i čišćenje filtera vazduha je jednostavno. Moguća je ugradnja i dodatnih delova i opreme kao što su: žaluzina, kružni adapter, vodeni ili električni grejač, spoljna jedinica za hlađenje i kontrolna tabla sa mogućnošću promene brzine.

Nominalna brzina protoka: 800mm3/h

Isporuka i ugradnja odmah ili najkasnije do 30 dana nakon uplate avansa.

Pozovite nas radi dogovora o ceni i ugradnji rekuperatora.

Rekuperator toplote Fujitsu UTZ-BD080C – specifikacija:

Additional information

Proizvođači

Fujitsu General

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products