Odvlazivač SINCLAIR CFO-45E

41,800.00 RSD
Qty :

Description

Odvlazivač SINCLAIR CFO-45E

Odvlaživač funkcioniše na principu grejanja i ventilacije, kondenzacije i apsorpcije i izvlačenjem viška vlage iz vazduha sprečava brojna štetna i neželjena dejstva po Vas i prostor u kome boravite.

Karakteristike:

Pasma ION i ANION regenerator

HEPA filtere i Actin carbon filter

Snažan MOBILE DEHUMIDIFIERS sa kapacitetom od 20 litara/dan
Veoma tihi rad i „MODE“ indikatori
Niska potrošnja struje
Autorestart
Pokazatelj ispunjen i otvoren rezervoar za vodu
Zaštita prelivanja
Mikroprocesot kontrola

 

Sinclair u određenim modelima ima filter za prečišćavanje vazduha koji se lako može izvaditi i očistiti pod mlazom vode, a upotrebu odvlaživača dodatno pojednostavljuje alarm koji signalizira zaprljanost filtera.

Odvlaživaći vazduha SINCLAIR su uređaji koji služe za kontrolu vlažnosti u prostoriji ili nekom zatvorenom prostoru kao što su stan, kuća ili poslovni prostor. Optimalna vlažnost vazduha treba da bude između oko 40 i 60%.
ispod 40% vazduh postaje previše suv, a preko 70% javlja se problem kondezacije i plesni. Odvlaživač vazduha SINCLAIR CFO isušuje i otklanja vlagu u prostori čime se izbegavaju vlažni zidovi,
neprijatni mirisi, stvaranje plesni i kondenzacija. Odvlaživač funkcioniše na principu grejanja i ventilacije, kondenzacije i apsorpcije i izvlačenjem viška vlage iz vazduha sprečava brojna štetna i neželjena dejstva po Vas i prostor u kome boravite.

U uređaju se nalazi posebna posuda za sakupljanje vode koja se automatski isključuje kada se napuni i time omogućava neprekidan rad uređaja.

Odvlazivac SINCLAIR CFO-45E – Garancija 2 godine

Dodatne informacije

Proizvođači

SINCLAIR

Boja

Bela

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products