LG inverter klima uređaj A18RL

176,000.00 RSD
Qty :

Description

EU_0112_srb_jav_piciuj.pdf

LG inverter klima uređaj A18RL, ART COOL SERIJA

 • Najviša energetska efikasnost klima uređaja sa hibridnim izmenjivačem toplote sa 3 reda, čime je povećana efikasnost izmenjivača toplote integrisanjem dodatnog reda hibridnom izmenjivaču toplote.
 •  Klima uredjaji LG odlično rade na niskim temperaturama, funkcije, automatsko čišćenje, mlazno hlađenje, najniži nivo buke, stilizovani dizajn, brza i laka instalacija
 • Visoko efikasni kompresor i povratni ventil koji koristi LG klima sa brojem usisa smanjen je sa dve na jednu, da bi se povećala efikasnost sabijanja rashladnog sredstva tokom rada malom brzinom. LG klima uređaji mogu da se pohvale efikasnošću rada motora na jednosmernu struju koje ti uređaji koriste.
 • 3M mikro filter i višestruka zaštita koja se sastoji od ravni u vidu kanala koja povećava kapacitet i smanjuje se pad pritiska, pa se protok vazduha klima uređaja ne smanjuje i održava se isti učinak hlađenja. 3M filter se koristi za višestruku zaštitu. Kombinacija tehnologije kompanije LG za zaštitu od alergije i za uklanjanje mikroorganizama, kojom je obložen 3M filter velikog fluksa i niskog gubitka pritiska. Ova tehnologija je vrlo korisna jer se  može prikupiti mikroprašina i odstraniti sve alergene i viruse.

Karakteristike LG inverter klima uređaj A18RL:

Kapacitet hlađenja (Min/Procena/Maks) – W: 900/5200/6000
Kapacitet grejanja (Min/Procena/Maks) – W: 900/6300/9000
Ulazna snaga Hlađenje – W: 1500
Energetski razred Hlađenje / Grejanje: A++/A
Nivo buke Unutr (zvučni pritisak, 1m) Unutr. (V/S/N/Sleep) – dB(A) ± 3: 42/40/35/29
Spoljni, maks. – dB(A) ± 3: 65
Grejanje – W: 1650
Napajanje ø,V,Hz: 1 / 220-240 / 50
E.E.R Hlađenje – W/W: 3,47
S.E.E.R W/W: 6,1
C.O.P Grejanje – W/W: 3,82
S.C.O.P W/W: 3,8
Protok vazduha Unutr. maks. – m3/min: 19
Spoljni, maks. – m3/min: 50
Stepen smanjenja vlage l/č: 2
Punjenje rashladnim sredstvom(R410A) g: 1350
SVC ventil Tečnost – mm(inča): 6,35(1/4)
Gas – mm(inča): 12,7(1/2)
Neto težina Unutr. – kg (funti): 15,5
Spoljna jedinica – kg (funti): 44
Dimenzije (Š*V*D) Unutr. – mm: 1030x325x245
Spoljna jedinica – mm: 870x655x320

lgklima 3-m-filteri

 • Nizak nivo buke prilikom rada LG klima uređaja i to čak 17 dB, jer režim tihog rada obezbeđuje mirnije i tiše iskustvo za korisnika tako što smanjuje buka kad se kreće na spavanje.
 • Revolucionarna tehnologija invertera kompanije LG može da se pohvali moćnim i istovremeno tihim radom, uz smanjenje potrošnje energije do čak 50%.
 • Potpuna tišina na hlađenju  i grejanju. Jedinstvena LG tehnologija optimizovanog protoka vazduha i tehnologija kompresora i nizak nivo vibracija doprineli su postizanju najnižeg nivoa jačine zvuka na svetu.
 • Brza i jednostavna ugradnja – LG klime dizajnirani su tako da mogu lakše i efikasnije da se postave, bez obzira kakvo je okruženje i koliko osoba učestvuje u instaliranju.
 • Active Energy Control – Tehnologija Active Energy Control podešava nivo potrošnje energije i kapacitet hlađenja tako što kontroliše maksimalnu frekvenciju motora kompresora.
 • Dizajn, funkcije i specifikacije se mogu promeniti bez obaveštenja.
 • Uživajte u prednostima komfora koji vam pružaju najnoviji LG inverter klima uređaji. Funkcija automatskog prečišćavanja vazduha i 3M filter za višestruku zaštitu sprečavaju da se bakterije natalože na izmenjivaču toplote, dok unapređena tehnologija invertera i tehnologija Active energy control obezbeđuju visoku energetsku efikasnost – i sve to u potpunoj tišini!

Specifikacija LG inverter klime A18RL ART COOL

lg klima A12RK specifikacija

 

 

 

 

Dodatne informacije

Proizvođači

LG

Tip klime

Inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

18,000 Btu/h

Energetska oznaka - Hlađenje

A++

Gas

R 410A

Boja

Crna

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products