Description

EU_0112_srb_jav_piciuj.pdf

PROVERITE DOSTUPNOST OVOG MODELA LG KLIMA UREĐAJA!

Proizvodi LG kompanije su vodeći na tržištu zbog svojih izvrsnih performansi i inovativnog dizajna. HERO su izvanredne novine LG proizvoda, to je klima-uređaj vrhunskih performansi sa inovacijama s visokim koeficijentom učinka i sjajno je dizajniran klima uređaj.

DC tehnologija invertora
Kao deo borbe protiv globalnog zagrevanja, proizvodi bazirani na toplotnim pumpama odnedavno privlače veliku pažnju zbog svog efekta na uštedu energije. Konkretno, proizvodi na bazi toplotnih pumpi imaju neuporedivo veću energetsku efikasnost nego komponente koje rade pri stalnoj brzini, bez invertora. Kao rezultat svega toga, klima uređaji LG CS12AF sa DC invertorom mogu Vam pomoći da uštedite do 57% energije pri režimu hlađenja i 66% pri grejnom režimu rada. Korišćenjem štedljivih proizvoda sa invertorom, možete dati svoj doprinos smanjenju emisije ugljen-dioksida.
Automatsko čišćenje
Glavni uzrok mirisa koji proizvodi klima-uređaj je buđ koja nastaje na grejaču. Ukoliko isključite klima-uređaj i dok ga ne koristite, bakterije i buđ će se dalje razvijati na mokrom grejaču. Funkcija automatskog čišćenja će isušiti grejač da bi sprečila razvijanje bakterija i buđi. To će odstraniti neprijatni miris iz klima-uređaja LG CS12AF i smanjiće Vaš trud oko njegovog čestog čišćenja.

filteri-lg-klima-uredjaji

Predfilteri su antibakterijski filteri koji primarno odstranjuju čestice prašine, budj i prašinu iz prekrivača.
2. NANO UGLJENIČNI FILTER – Ugljenični filter sićušnih dimenzija zadržava fine mirise čestice i u potpunosti odstranjuje mirise iz domaćinstva pa tako stvara prijatne okruženje. Iz tog razloga će aktivni ugljenični filter kod klime biti zamenjen filterom sa NANO ugljeničnom loptom. Kompanija LG air conditioner unazad nekoliko godina razvija ovaj proizvod u okviru programa brige o domaćinstvu i zdravlju ljudi i okoline i to je prvi proizvod u svetu koji koristi NANO tehnologiju filtracije vazduhu u klima uredjaju. NANO tehnologija kontroliše veličinu pore i njen oblik, ali i raspored pora radi efikasnijeg odstranjivanja neprijatnih i nepoželjnih mirisa.
3. PLAZMA FILTER – Sistem koji pročišćava vazduh, Plazma je jedinstven izum kompanije LG koji ne samo da uklanja mikroskopske zagadjivače, prašinu kao i kućne grinje, polen i životinjsku dlaku tako da sprečava alergijska oboljenja kao što je astma.
4. TROSTRUKI FILTER – Trostruki filter sastoji se od tri specijalizovana filtera koji otklanjaju simptome povezane sa raznim organskim sastojcima medju kojima je i formaldehid. Ovaj filter može da eliminiše neugodne mirise i stvori prijatnije okruženje. CRVENI FILTER otklanja neugodnosti vaših prostorija kao neprijatni duvanski dim, miris hranje, miris ribe, miris belog luka, miris ustajale prašine ili miris znojavih nogu. CRNI FILTER uklanja neugodne mirise gradjevinskih komponenata kao što je formaldehid. PLAVI FILTER uklanja femijske elemente kao što je miris sveše farbe.
5. NANO BIOFUZIJSKI FILTER – Nano biofuzijsk filter vam  omogućava svojim bioenzimima nano veličine da direktno prodru kroz ćelijske zidove neke bakterije ili alergena i tako potpuno unište njihovo jezgro ( bio enzim uništi ćelijske zidove i jezgro bakterija i alergena, čime se u potpunosti uništavaju bakterije.

Tip Klime Zidni klima uređaj

Proizvodjač LG

Kapacitet hladjenja 12.000 Btu/h

Potrošnja struje na hlađenju (W) 900

Kapacitet grejanja 12.000 Btu/h

Potrošnja struje na grejanju (W) 900

Energetska efikasnost na hlađenju A klasa

Energetska efikasnost na grejanju A klasa

S.E.E.R. 3.30

S.C.O.P. 3.71

Gas R-410A

Boja Bela

Buka unutrašnje jedinice dB (A) 20/25/33/37

Buka spoljne jedinice dB (A) 47

Dimenzija unutrašnje jedinice – ŠxVxD (mm) 798 x 290 x 210

Dimenzija spoljne jedinice – ŠxVxD (mm) 717 x 483 x 230

Težina unutrašnje jedinice (kg) 8.5

Težina spoljne jedinice (kg) 28

Garancija do 5 godina uz redovan servis

Additional information

Proizvođači

LG

Tip klime

Inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

12,000 Btu/h

Energetska oznaka - Hlađenje

A

Gas

R 410A

Boja

Bela

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products