Description

Klima uređaj Venting VSS-24NG1 – on/off serija

VSS serija klima akcenat daje na stvaranju inovacija u okvirima stvarnih ekonomskih uslova. To se odnosi ne samo na gotov uređaj, nego i na proizvodnju svakog njegovog zasebnog dela. Galanz klime štede energiju kada se redovno održavaju

Venting klime imaju bogat asortiman različitih vrsta uređaja osim split on/off,  inverter klima, pa prozorskih klima i CAC sistema.Venting su najbolji izbor kako za hlađanje tokom leta, tako i za grejanje zimi u hladnim danima.

Niska snaga & Ušteda energije

Klima uređaj VSS u stanju mirovanja, u stand-by režimu, troši samo 1 W električne energije. Sleep režim rada – Ova funkcija omogućava da klima uređaj automatski povećava temperaturu u hlađenju ili smanjuje u grejanju za 1 °C po satu tokom prva dva sata, da bi u narednih 5 sati održavao temperaturu konstantnom, nakon čega će se isključiti. Ova funkcija održava komfor i uštedu energije u isto vreme.

S obzirom da sprečavaju širenje bolesti, Venting klime serije VSS za vaš stan su pogodni za ljude koji pate od raznih alergija. Takođe, funkcija na upravljaču -dry mode- je značajna ukoliko je vlažnost vazduha u prostoriji visoka. Njenom upotrebom stvara se optimalna vlaga i sprečava se opasnost od dehidratacije organizma.

Venting klime se izdvajaju i po savremenom, kompaktnom dizajnu, koji se lako uklapa u svaki enterijer.

Karakteristike:

Model klima uređaja Klima uređaj Venting VSS-24NG1
Kapacitet klime 24000btu
Tip Split sistem
Energetska klasa (h/g) A
Gas R410A
Boja Bela
Ostalo Kapacitet hlađenja 7100W Potrošnja struje pri hlađenju – ulazna snaga 2200W Kapacitet grejanja 7800W Potrošnja struje pri grejanju – ulazna snaga 2210W
Nivo buke Buka unutrašnje jedinice 43 dBA, 46 dBA,50 dBA Buka spoljašnje jedinice 58 dBA
Težina (Kg) Unutrašnja jedinica 15 kg Spoljašnja jedinica 51 kg
Klima servis SAMSARA nudi kompletnu uslugu od besplatnog pregleda prostora, prodaja i dostava – Klima uređaj Venting VSS-24NG1, ugrađivanje i bušenje rupa za montažu split klime vrši naš servis.
Prodajemo i ugrađujemo  klima uređaje poznatih proizvođača za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku i dajemo najbolju  cenu za: Klima uređaj Venting VSS-24NG1.

Additional information

Boja

Bela

Energetska oznaka - Hlađenje

B

Gas

R 410A

Kapacitet hlađenja

24,000 Btu/h

Proizvođači

Venting

Tip klime

Ne-inverter klima uređaji

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products