Description

Klima uređaj Venting VAC-12CHSA/XA21 – on/off serija

VAC serija klima akcenat daje na stvaranju inovacija u okvirima stvarnih ekonomskih uslova. To se odnosi ne samo na gotov uređaj, nego i na proizvodnju svakog njegovog zasebnog dela. Galanz klime štede energiju kada se redovno održavaju

Venting klime imaju bogat asortiman različitih vrsta uređaja osim split on/off,  inverter klima, pa prozorskih klima i CAC sistema.Venting su najbolji izbor kako za hlađanje tokom leta, tako i za grejanje zimi u hladnim danima.

Niska snaga & Ušteda energije

Klima uređaj u stanju mirovanja, u stand-by režimu, troši samo 1 W električne energije. Sleep režim rada – Ova funkcija omogućava da klima uređaj automatski povećava temperaturu u hlađenju ili smanjuje u grejanju za 1 °C po satu tokom prva dva sata, da bi u narednih 5 sati održavao temperaturu konstantnom, nakon čega će se isključiti. Ova funkcija održava komfor i uštedu energije u isto vreme.

S obzirom da sprečavaju širenje bolesti, Venting klime za vaš stan su pogodni za ljude koji pate od raznih alergija. Takođe, funkcija na upravljaču -dry mode- je značajna ukoliko je vlažnost vazduha u prostoriji visoka. Njenom upotrebom stvara se optimalna vlaga i sprečava se opasnost od dehidratacije organizma.

Venting klime se izdvajaju i po savremenom, kompaktnom dizajnu, koji se lako uklapa u svaki enterijer.

Karakteristike:

Model klima uređaja VAC-12CHSA/XA21
Kapacitet klime 12000btu
Tip Split sistem
Energetska klasa (h/g) A
Gas R410A
Boja Bela
Ostalo Kapacitet hlađenja 3520W Potrošnja struje pri hlađenju – ulazna snaga 1086W Kapacitet grejanja 3660W Potrošnja struje pri grejanju – ulazna snaga 1000W
Nivo buke Buka unutrašnje jedinice 40 dBA, 33 dBA, 38 dBA Buka spoljašnje jedinice 50 dBA
Težina (Kg) Unutrašnja jedinica 8.5 kg Spoljašnja jedinica 26,5 kg
Klima servis SAMSARA nudi kompletnu uslugu od besplatnog pregleda prostora, prodaja i dostava – Klima uređaj Venting VAC-12CHSA/XA21, ugrađivanje i bušenje rupa za montažu split klime vrši naš servis.
Prodajemo i ugrađujemo  klima uređaje poznatih proizvođača za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku i dajemo najbolju  cenu za: Klima uređaj Venting VAC-12CHSA/XA21.

Dodatne informacije

Boja

Bela

Energetska oznaka - Hlađenje

A

Gas

R 410A

Kapacitet hlađenja

12,000 Btu/h

Proizvođači

Venting

Tip klime

Ne-inverter klima uređaji

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products