Klima uređaj Polar QI1H00050SAA/Q01H00050SAA

46,000.00 RSD
Qty :

Description

Klima uređaj Polar QI1H00050SAA/Q01H00050SAA

Polar brend je klima uređaj specijalno optimiziran zahtevima potrošača Srednje i istočne Evrope. Možete biti sigurni da će ovaj cenovno povoljni klima uređaj pružiti pouzdanost i visok kvalitet u radu na hlađenju i grejanju.
PAMETAN KLIMA UREĐAJ, PAMETNA ODLUKA.

Nnajtraženiji tip unutrašnje jedinice koji se koristi u stanovima, turističkim objektima, poslovnim prostorijama, server sobama.. Odlikuje ga niža cena, jednostavna montaža i godišnje održavanje.

Iako je idealno vreme za kupovinu i montažu klima uređaja van letnje sezone, kada su učestale akcijske cene samih uređaja, većina se na to odlučuje tek kada vrućina traje nekoliko uzastopnih dana. U ponudi različitih proizvoda klima ponekad je teško odabrati onaj pravi, a ne pomaže ni to što već u startu postoji bezbroj opcija i termina: prenosna, split, multi-split, inverter, BTU, kilovati, jonizacija …

U ovom vodiču donosimo najvažnije savete za odabir Klima uređaj Polar QI1H00050SAA/Q01H00050SAA, premda bi se svaka klima trebala prilagoditi specifičnostima prostora koji će hladiti pa je uvek preporučljivo pozvati stručnjaka za montažu i da na licu mesta proceni kakav je uređaj potreban. Iako smo uslugu besplatnog pregleda prostora učinili dostupnom svim našim kupcima, ovim savetom želimo Vam prezentovati koji sve faktori utiču na odabir prave klime i zbog čega je mudro prepustiti izbor klima uređaja stručnjacima. Pozovete nas rad konslultacije!

– Tražite jeftinu opciju za hlađenje i grejanje? Nemojte više tražiti!
Pouzdan tokom cele godine – Polar klima uređaji obezbeđuju ugodnu temperaturu tokom svih godišnjih doba!
Jednostavno sjajan – Svaki klima uređaj dolazi sa kompletnim opisom na Srpskom jeziku, da bi omogućio što jednostavniju upotrebu!

Klima uređaj Polar QI1H00050SAA/Q01H00050SAA – karakteristike:

Ekonomična
Visok način primene – maksimalna snaga
24-satni timer – koja vam omogućuje da postavite tačno vreme uključivanja/isključivanja
WiFi kontrola – Potpuna online kontrola, bilo kada, bilo gde
Produženi filter
Energetska efikasnost
Regulator tehnologija
Noćni režim
Tihi rad
Sušenje – smanjuje vlažnost
Automatsko restartovanje – Nakon nestanka struje , uređaj će se automatski ponovo pokrenuti
Automatska dijagnostika

Servis klima uređaja:

Nemojte čekati da Vaš Polar klima uređaj zakaže da biste osigurali protok čistog vazduha u prostoru u kojem boravite. Dočekajte spremno letnje vrućine i nemojte brinuti o prašini i alergijama koje mogu nastati kao posledica nagomilavanja mikroorganizama na filterima klima uređaja. Kontaktirajte nas i pružiti ćemo Vam uslugu kompletnog godišnjeg servisa.

Additional information

Boja

Bela

Energetska oznaka - Hlađenje

B

Gas

R 410A

Proizvođači

Polar

Tip klime

Ne-inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

18,000 Btu/h

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products