Klima uređaj Galanz AUS 24H53R230G5 Galaxy

69,000.00 RSD
Qty :

Description

Inteligence.cdrKlima uređaj Galanz AUS 24H53R230G5 Galaxy

TEHNOLOGIJA DVOSTRUKOG PROTOKA VAZDUHA
sa specijalnim strukturalnim dizajnom i mikrokompjuterskom kontrolom  klima uređaji poseduju jedinstvenu tehnologiju dvostrukog protoka vazduha. Kada klima radi u hlađenju, otvor vazduha se namesti tako da se hladni vazduh usmerava horizontalno te kako hladni vazduh pada postiže se brzo i ravnomerno hlađenje prostorije. Kada je klima u grejnoj fazi, otvor vazduha je tako namešten da topli vazduh ispušta prema podu, pa se temperatura postiže brzo i ravnomerno u celoj prostoriji. Prodaja klima uređaja Beograd.

Inteligence.cdr

SAMODIJAGNOZA I AUTOMATSKA ZASTITA
greške se detektuju samostalno i prezentuju treperenjem lampice na unutrašnjoj jedinici. Potom se automatski uključuje zaštita.

NOĆNI REŽIM RADA
kada radi u ovom načinu rada klima uređaj će automatski dizati temperaturu (u hlađenju) ili spuštati temperaturu (u grejanju) 1°C po satu kroz prva dva sata rada. Nakon toga temperatura ostaje ista a klima uređaj se nakon 7 sati rada automatski gasi

AUTOMATSKI START
nakon nestanka el. energije klima uređaj može automatski namestiti na prethodno urađeno

ANTI-COLD FUNKCIJA
ne dozvoljava rad ventilatora ukoliko temperatura na isparivaču nije dovoljno visoka kako bi se sprečilo istrujavanje hladnog vazduha u režimu grejanja podešavanje.

SPOLJNA JEDINICA OTPORNA NA RĐU
R-410A

JONIZATOR
vodopadi, šume i ostala mesta gde postoji dovoljna količina anjona osvežavaju ljude. Prednost jonizatora u Galanz klima uređaju je mogućnost stvaranja takvog osvežavajućeg vazduha u vašem domu. Anjoni stimulišu cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.

BIO FILTER
filter se sastoji od bioloških enzima i eko filtera. Eko filter klima uređaja zadržava vrlo male čestice prašine, bakterija i mikroorganizama koji se nalaze u vazduhu dok biološki enzim eliminiše bakterije otapajući stanice ina taj način rešavaju problem nečistog vazduha. Bio filter ubija 95% bakterija, a oko 99% čestica prašineostaje u njemu zarobljeno i zato je vrlo efikasan način sterilizacije.Ravan prednji panel. Akcijska prodaja klima uredjaja Beograd.

Klima servis Samsara doo-Beograd sadrži kompletnu uslugu od besplatnog pregleda prostora, do prodaje i dostave artikla Galanz klima uređaj AUS 24H53R230G5, ugrađivanje i razvod fleksibilnih cevi za povezivanje spoljašnje i unutrašnje jedinice. Prodajemo i ugrađujemo klima uređaje poznatih proizvođača za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku i dajemo najpovoljniju cenu za Galanz klima uređaj AUS 24H53R230G5.

Specifikacije:

Kapacitet klima uređaja 24000 BTU
Kapacitet hladjenja 7,1 kW (prosečno)
Kapacitet grejanja 7,8 kW (prosečno)
Freon R410A
Energetska klasa A/B (hlađenje/grejanje)
EER koeficijent 3,22 W/W
COP koeficijent 3,53 W/W
Ulazna snaga hladjenja 2200 W
Ulazna snaga grejanja 2210 W
Protok vazduha (Max) 1100 m3/h
Nivo buke (unutrašnja jedinica) (min) 34dB(A) ± 3 do (max) 40dB(A) ± 3
Nivo buke (spoljašnja jedinica) 58 dB(A) ± 3
Jonizator Da
Funkcionalnosti BIO filter; Filter za prasinu; Jonizator; Auto restart; Brzi start; LED displej.
Ostale karakteristike Spoljašnja radna teperatura : -7°C do +43°C

Dodatne informacije

Proizvođači

Galanz

Tip klime

Ne-inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

24,000 Btu/h

Energetska oznaka - Hlađenje

B

Gas

R 410A

Boja

Bela

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products