Klima uređaj Galanz AUS 12H53R150P10 kudo siva

40,000.00 RSD
Qty :

Description

Klima uređaj Galanz AUS 12H53R150P10 kudo siva

KOMPLET ZA GREJANJE KOMPRESORA
Tokom zime sa izuztno niskim temperaturama, kompresor se može lako zamrznuti i tada se teško pokreće. Ali uz komplet za grejanje kompresora, kompresor se može zagrevati polako i tako će se pokrenuti pravilno.

GREJAČ UNUTRAŠNJE JEDINICE
Ugrađen električki grejač pali se u režimu grejanja a koristi se lako za brže postizanje optimalne temperature u prostoriji pri niskim spoljnim temperaturama, tako i za brže otapanje spoljne jedinice.

Galanz-klima-uredjaj-9

NANO SILVER FILTER
Kod Galanz klima uredjaja iz KUDO serije AUS 12H53R150P10 kudo siva ugradjen je NANO filter koji može da uništi ćelijski sloj bakterija snažno apsorbuje SH grupu proteina u bakterijama, stopa uništenja unutar klime je veća od 99%.

BIO FILTER
Bio filter ima visoku foto katalizirajuću moć, kojom detektuje i neutrališe sve neprijatne mirise, viruse, formaldehid i ostala hemijska isparenja. Nano-metar katalizator može da obnovi dezodorišuću funkciju samo izlaganjem sunčevoj
svetlosti.

FILTER ZA PRAŠINU
Filter za prašinu je klasičan filter kod klima uredjaja koji može da zaustavi većinu malih čestica prašine i veoma lak je za pranje i čišćenje.

PLAZMA FILTER KOD GALANZ KLIMA UREDJAJA
Prolaskom kroz visokonaponsko polje od 5kV čestice prašine, neprijatnih mirisa i virusa ioniziraju se pozitivnim električnim nabojem koje se pri prolasku kroz izmenjivač. Koji je nabijen elektro-negativnim nabojem, lepe za lamele izmenjivača na kojima se kondenzuje voda iz vazduha te sva prljavština otiče odvodom kondenzata

JONIZATOR
Jonizator u klima uredjaju može stvoriti više od 1.000.000/cm3 anjona, koji mogu stimulisati cirkulaciju krvi, poboljšati funkciju pluća i sprečiti respiratorno prenosive bolesti.

Galanz-klima-uredjaj-akcija

AUTOMATSKO ČIŠĆENJE
Jedan od glavnih razloga što svi klima uredjaji emituju neprijatne mirise jeste razmnožavanje buđi i bakterija na isparivaču. Funkcijom za automatsko čišćenje isparivač se kod klime može čistiti automatski i time smanjiti mogućnost razmnožavanja buđi i bakterija u klima uredjaju (to nije samo za Galanz klima uredjaje, nego to pravilo važi za sve klime). Sa druge strane, čišćenje isparivača doprinosi efikasnijem radu klima uređaja i štedi energiju i prilikom hlađenja i grejanja.

Specifikacija:

Model AUS-12H53R150P10-KUDO-SIVA
Kapacitet klime 12000 btu
Tip Standardna
Energetska klasa (h/g) A
Gas R410
Boja siva
Ostalo Kapacitet hladjenja 1200 btu, 3.5kW,

kapacitet grejanja 13000 btu, 3.8kW

 

Dodatne informacije

Promocija

Akcija

Proizvođači

Galanz

Tip klime

Ne-inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

12,000 Btu/h

Gas

R 410A

Energetska oznaka - Hlađenje

A

Boja

Siva

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products