Klima uređaj Galanz AUS 18H53R230C1crvena

70,900.00 RSD
Qty :

Description

Inteligence.cdr

Klima uređaj Galanz AUS 18H53R230C1 kudo crvena boja

KOMPLET ZA GREJANJE KOMPRESORA
Tokom zime sa izuztno niskim temperaturama, kompresor se može lako zamrznuti i tada se teško pokreće. Ali uz komplet za grejanje kompresora, kompresor se može zagrevati polako i tako će se pokrenuti pravilno.

GREJAČ UNUTRAŠNJE JEDINICE
Ugrađen električki grejač pali se u režimu grejanja a koristi se lako za brže postizanje optimalne temperature u prostoriji pri niskim spoljnim temperaturama, tako i za brže otapanje spoljne jedinice.

Galanz-klima-uredjaj-9

NANO SILVER FILTER
Kod Galanz klima uredjaja iz KUDO serije AUS 18H53R230C1 kudo crvena ugradjen je NANO filter koji može da uništi ćelijski sloj bakterija snažno apsorbuje SH grupu proteina u bakterijama, stopa uništenja unutar klime je veća od 99%.

BIO FILTER
Bio filter ima visoku foto katalizirajuću moć, kojom detektuje i neutrališe sve neprijatne mirise, viruse, formaldehid i ostala hemijska isparenja. Ugradnja i servisiranje klima uređaja – Samsara doo, Beograd.

FILTER ZA PRAŠINU
Filter za prašinu je klasičan filter kod klima uredjaja koji može da zaustavi većinu malih čestica prašine i veoma lak je za pranje i čišćenje.

PLAZMA FILTER KOD GALANZ KLIMA UREDJAJA
Prolaskom kroz visokonaponsko polje od 5kV čestice prašine, neprijatnih mirisa i virusa ioniziraju se pozitivnim električnim nabojem koje se pri prolasku kroz izmenjivač. Koji je nabijen elektro-negativnim nabojem, lepe za lamele izmenjivača na kojima se kondenzuje voda iz vazduha te sva prljavština otiče odvodom kondenzata

JONIZATOR
Jonizator u klima uredjaju može stvoriti više od 1.000.000/cm3 anjona, koji mogu stimulisati cirkulaciju krvi, poboljšati funkciju pluća i sprečiti respiratorno prenosive bolesti.

Galanz-klima-uredjaj-akcija

AUTOMATSKO ČIŠĆENJE
Jedan od glavnih razloga što svi klima uredjaji emituju neprijatne mirise jeste razmnožavanje buđi i bakterija na isparivaču. Funkcijom za automatsko čišćenje isparivač se kod klime može čistiti automatski i time smanjiti mogućnost razmnožavanja buđi i bakterija u klima uredjaju (to nije samo za Galanz klima uredjaje, nego to pravilo važi za sve klime). Sa druge strane, čišćenje isparivača doprinosi efikasnijem radu klima uređaja i štedi energiju i prilikom hlađenja i grejanja.

Specifikacija:

Model AUS 18H53R230C1-KUDO-CRVENA
Kapacitet klime 18000 btu
Tip Standardna
Energetska klasa (h/g) A
Gas R410
Boja siva
Ostalo Kapacitet hladjenja 18000 btu, 5,1kW,kapacitet grejanja20000 btu, 5.8kW

 

Dodatne informacije

Promocija

Akcija

Proizvođači

Galanz

Tip klime

Ne-inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

18,000 Btu/h

Gas

R 410A

Energetska oznaka - Hlađenje

A

Boja

Crvena

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products