Description

Inverter klima Venting VSAFBU-09HRD8 – sobni uređaj

VAC serija klima akcenat daje na stvaranju inovacija u okvirima stvarnih ekonomskih uslova. To se odnosi ne samo na gotov uređaj, nego i na proizvodnju svakog njegovog zasebnog dela. Galanz klime štede energiju kada se redovno održavaju.

Venting klime imaju bogat asortiman različitih vrsta uređaja: klasične klime,  inverter klime, prozorske klime itd. Venting su najbolji izbor kako za hlađanje tokom leta, tako i za grejanje zimi u hladnim danima.

Novi dizajn turbine

Novi dizajn turbine koji omogućava veči protok vazduha i mogućnost da vazduh stigne što dalje u prostoriji. Venting inverter VSAF serije poseduje savremen DC motor koji ima promenljiv broj obrtaja i vrlo tihi rada.

S obzirom da sprečavaju širenje bolesti, Venting klime za vaš stan su pogodni za ljude koji pate od raznih alergija. Takođe, funkcija na upravljaču -dry mode- je značajna ukoliko je vlažnost vazduha u prostoriji visoka. Njenom upotrebom stvara se optimalna vlaga i sprečava se opasnost od dehidratacije organizma.

Venting klime se izdvajaju i po savremenom, modernom dizajnu, koji se lako uklapa u svaki enterijer.

Karakteristike:

Model klima uređaja Inverter klima VSAF-09HRD
Kapacitet klime 9000btu
Tip Inverter klima uređaj
Energetska klasa (h/g) A+++
Gas R410A
Boja Bela
Ostalo Kapacitet hlađenja 2600W Potrošnja struje pri hlađenju – ulazna snaga 1200W Kapacitet grejanja 2900W Potrošnja struje pri grejanju – ulazna snaga 1240W
Nivo buke Buka unutrašnje jedinice 29 dBA, 34 dBA, 40dBA Buka spoljašnje jedinice 55 dBA
Težina (Kg) Unutrašnja jedinica 6,8 kg Spoljašnja jedinica 25,2 kg
Klima servis SAMSARA nudi kompletnu uslugu od besplatnog pregleda prostora, prodaja i dostava – Inverter klima Venting VSAFBU-09HRD8, ugrađivanje i bušenje rupa za montažu split klime vrši naš servis.
Prodajemo i ugrađujemo  klima uređaje poznatih proizvođača za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku i dajemo najbolju  cenu za: Inverter klima Venting VSAFBU-09HRD8

Dodatne informacije

Boja

Bela

Energetska oznaka - Hlađenje

A++

Gas

R 410A

Kapacitet hlađenja

9,000 Btu/h

Proizvođači

Venting

Tip klime

Inverter klima uređaji

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products