Description

Inverter klima uredjaj LG DM24RP – DELUXE – A++/ A+

Tip: LG inverter klima
Gas: R410
Inverter sistem
Boja: Bela
Energetski Razred: A++/A+
Kapacitet hlađenja: 6,7 kW
Kapacitet grejanja: 7,5 kW
Nivo buke: 31 / 34 / 42 / 47 dB(A)
Područje rada (temperaturno): -15 – 24 °C
Protok vazduha: 480 / 630 / 780 / 966 / 1200 m3/h
Smart Inverter tehnologija
WiFi
Automatsko čišćenje
Active Energy Control
Comfort Plus
LED displej
Tajmer
Smart Diagnosis
Comfort Air

Radni režimi temperature: hlađenje, grejanje, Sušenje, Ventilacija, Komfort, Tajmer, Automatsko čišćenje, Dijagnostički

Najviša energetska efikasnost klima uređaja sa hibridnim izmenjivačem toplote sa 3 reda, čime je povećana efikasnost izmenjivača toplote integrisanjem dodatnog reda hibridnom izmenjivaču toplote.

Visoko efikasni kompresor i povratni ventil koji koristi LG klima sa brojem usisa smanjen je sa dve na jednu, da bi se povećala efikasnost sabijanja rashladnog sredstva tokom rada malom brzinom. LG klima uređaji mogu da se pohvale efikasnošću rada motora na jednosmernu struju koje ti uređaji koriste.

Nizak nivo buke od čak 19dB zahvaljujući zakrivljenosti elise ventilatora i tehnologiji BLDC motora jer eliminiše nepotrebnu buku i omogućava ravnomeran rad uređaja.

3M mikro filter i višestruka zaštita koja se sastoji od ravni u vidu kanala koja povećava kapacitet i smanjuje se pad pritiska, pa se protok vazduha klima uređaja ne smanjuje i održava se isti učinak hlađenja. 3M filter se koristi za višestruku zaštitu. Kombinacija tehnologije kompanije LG za zaštitu od alergije i za uklanjanje mikroorganizama, kojom je obložen 3M filter velikog fluksa i niskog gubitka pritiska. Ova tehnologija je vrlo korisna jer se  može prikupiti mikroprašina i odstraniti sve alergene i viruse.

Inverter klima uredjaj LG DM24RP – Najviša energetska efikasnost klime A++/A+ sa hibridnim izmenjivačem toplote – Najbolje cene.

Klima servis SAMSARA nudi kompletnu uslugu od besplatnog pregleda prostora, prodaja i dostava – LG klima inverter 24000 Btu, ugrađivanje i bušenje rupa za montažu split klime rade naši serviseri.

Prodajemo i ugrađujemo  klima uređaje poznatih proizvođača za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku i dajemo najbolju  cenu za: LG Klima uređaj 24000 Btu.

 

Dodatne informacije

Proizvođači

LG

Boja

Bela

Energetska oznaka - Hlađenje

A++

Gas

R 410A

Kapacitet hlađenja

24,000 Btu/h

Tip klime

Inverter klima uređaji

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products