Description

Inverter klima uredjaj LG D09RN –  DELUXE PLUS, A++

Karakteristike:

Autoswing
Visoko efikasan sistem za prečišćavanje vazduha
Jet Cool hlađenj
Daljinski upravljač
Sleep mode
Automatski restart
LED displej
Jonizator Plasmaster Plus
Samodijagnostika

Najviša energetska efikasnost klima uređaja sa hibridnim izmenjivačem toplote sa 3 reda, čime je povećana efikasnost izmenjivača toplote integrisanjem dodatnog reda hibridnom izmenjivaču toplote.

Visoko efikasni kompresor i povratni ventil koji koristi LG klima sa brojem usisa smanjen je sa dve na jednu, da bi se povećala efikasnost sabijanja rashladnog sredstva tokom rada malom brzinom. LG klima uređaji mogu da se pohvale efikasnošću rada motora na jednosmernu struju koje ti uređaji koriste.

3M mikro filter i višestruka zaštita koja se sastoji od ravni u vidu kanala koja povećava kapacitet i smanjuje se pad pritiska, pa se protok vazduha klima uređaja ne smanjuje i održava se isti učinak hlađenja. 3M filter se koristi za višestruku zaštitu. Kombinacija tehnologije kompanije LG za zaštitu od alergije i za uklanjanje mikroorganizama, kojom je obložen 3M filter velikog fluksa i niskog gubitka pritiska. Ova tehnologija je vrlo korisna jer se  može prikupiti mikroprašina i odstraniti sve alergene i viruse.

Specifikacija Inverter klima uredjaj LG D09RN:

KAPACITET HLAĐENJE 890/3500/4040W
KAPACITET GREJANJE 890/4000/6000W
ULAZNA SNAGA HLAĐENJE 550W
ULAZNA SNAGA GREJANJE 710W
EER 4,5
SEER 7.7
SCOP 4.6
NIVO BUKE 59
TIP RASHLADNOG SREDSTVA R410A
TEMPERATURNI OPSEG -15*48
CEVI 6.35/9.52
Unutrašnja jedinica:  837 / 302 / 189
Spoljna jedinica :  770 / 545 / 288

Klima servis SAMSARA nudi kompletnu uslugu od besplatnog pregleda prostora, prodaja i dostava – LG klima inverter Beograd, ugrađivanje i bušenje rupa za montažu split klime vrši naš servis.

Prodajemo i ugrađujemo  klima uređaje poznatih proizvođača za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku i dajemo najbolju  cenu za: LG Klima uređaji.

Dodatne informacije

Proizvođači

LG

Boja

Bela

Energetska oznaka - Hlađenje

A++

Gas

R 410A

Kapacitet hlađenja

9,000 Btu/h

Tip klime

Inverter klima uređaji

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products