Hisense Multi spoljna jedinica 14000 Btu

  • Proizvođač :  Hisense
  • Oznaka proizvođača :  AMW2-14U4RRA
  • Vrsta klime :  multisplit spoljašnja jedinica
  • Tip :  do 2 priključka
  • Snaga :  14.000 Btu
  • Rashladni freon :  R32
83,000.00 RSD
Qty :

Description

Hisense Multi spoljna jedinica 14000 Btu

Hisense inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje jedinice se instaliraju na spuštenim plafonima i sasvim dobro se uklapaju za stambene, poslovne prostorije, kao što su sobe, restorani, banke i sve više se koriste i za privatne veće kuće i stanove. Inverter klima uređaji  sa više unutrašnjih jedinica ne samo da imaju jači protok vazduha pri grejanju ili  hlađenju  svakog dela prostora, već su takođe dizajnirani da imaju tih i miran rad i da se lako čiste prilikom servisiranja klima.

Broj kombinacija – Hisense: 2 unutrašnje jedinice

Hisense inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje je spoljašnja  jedinica koja radi zasebno u odnosu na ostale klime i takođe je moguće kontrolisati temperaturu u svakoj prostoriji nezavisno od ostatka objekta.

Hisense inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje je visoko efikasan uređaj u A energetskoj klasi efikasnosti, sa ekološkim freonom R410A. Spoljna jedinica se spaja sa više unutrašnjih, što u velikoj meri smanjuje spoljnu instalaciju i prostor koji se zauzima. Uređaji poseduju elektronske ekspanzione ventile koji reaguju na promenu opterećenja unutrašnjih jedinica i konstantno kontrolišu protok freona, tako da na ovaj način možemo dobiti konstantnu željenu temperaturu u prostorijama.

Hisense Multi spoljna jedinica 14000 Btu

  – koje su prednosti multi klime?

Multi inverter klima uređaji Hisense od 14000 btu imaju jednu veću spoljašnju jedinicu dovoljno velike snage sa kojom se mogu povezati i do pet unutrašnjih jedinica  ( ovom slučaju 2 jedinice ) što bitno smanjuje potrošnju električne energije a isto tako zauzimaju manje prostora i objekti su estetski prihvatljiviji. Tu je moguće kombinovati na jednu spoljašnju klimu različite vrste unutrašnjih jedinica i to:

  • Zidne unutrašnje inverter klime
  • Kasetne unutrašnje inverter klime
  • Kanalske unutrašnje inverter klime
  • Podno parapetne ili podplafonske klime

 

Isporuka odmah ili najkasnije do 30 dana nakon uplate avansa.

Pozovite nas radi dogovora o ceni i ugradnji klima uređaja.

Hisense Multi spoljna jedinica 14000 Btu –  SPECIFIKACIJA:

Hisense Multi spoljna jedinica 14000 Btu prodaja

HISENSE  inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje – profesionalna ugradnja klima servisa SAMSARA DOO, RUZVELTOVA 1, T.C. Metro Vukov spomenik

Dodatne informacije

Proizvođači

1 – Hisense

Tip klime

Inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

14,000 Btu/h

Multi spoljašnje jedinice

Do 2 unutrašnje jedinice

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products