Description

Fujitsu klima uređaj parapetno podplafonski multi inverter ABYG14LVTA – SAMO UNUTRAŠNJA JEDINICA

Fujitsu parapetni podplafonski MULTI klima uređaji su sastavljeni od jedne spoljašnje klime i više unutrašnjih jedinica. U zavisnosti od kapaciteta neki koriste isti kompresor spoljašnje jedinice za svaku unutrašnju jedinicu posebno, dok neke druge imaju po jedan kompresor za svaku unutrašnju jedinicu. Fujitsu multi inverter klime se koristi za veće objekte ili poslovne zgrade koji imaju ograničen spoljni prostor ili iz nekog drugog razloga nisu u mogućnosti da instaliraju više spoljnih jednica.

Fujitsu klima uređaj multi inverter ABYG14LVTA – koje su prednosti?

Multi inverter klima uređaji imaju jednu spoljnu jedinicu dovoljno velike snage sa kojom se mogu povezati i do pet unutrašnjih jedinica što bitno smanjuje potrošnju električne energije a isto tako zauzimaju manje prostora i objekti su estetski prihvatljiviji. Tu je moguće kombinovati na jednu spoljašnju različite vrste unutrašnjih jedinica i to:

  • Zidne unutrašnje inverter klime
  • Kasetne unutrašnje inverter klime
  • Kanalske unutrašnje inverter klime
  • Podno parapetni ili podplafonske klime

 

Fujitsu klima uređaj multi inverter ASYG12LVCA je podplafonska unutrašnja jedinica koja radi zasebno u odnosu na ostale klime i takođe je moguće kontrolisati temperaturu u svakoj prostoriji nezavisno od ostatka objekta a jedini nedostatak je što unutrašnje jedinice ne mogu raditi u dva režima rada odnosno grejanja i hlađenja. Fujistu multi sa više unutrašnjih klima.

Isporuka odmah ili najkasnije do 30 dana nakon uplate avansa.

Pozovite nas radi dogovora o ceni i ugradnji klima uređaja.

Navešćemo nekoliko modela MULTI spoljašnjih jedinica sa kojima se fujitsu klima uređaj multi inverter ABYG14LVTA može kombinovati:

 

Fujitsu klima uređaj multi inverter ABYG14LVTA – karakteristike:

 

Additional information

Proizvođači

Fujitsu

Kapacitet hlađenja

14,000 Btu/h

Energetska oznaka - Hlađenje

A+

Multi unutrašnje jedinice

Podno parapetne jedinice

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products