Description

Fujitsu inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje AOYG54LATT

CENA KLIME INVERTER: NA UPIT

Fujitsu inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje jedinice se instaliraju na spuštenim plafonima, sasvim dobro se uklapaju za stambene, poslovne prostorije, kao što su sobe, restorani, banke i sve više se koriste i za privatne veće kuće i stanove. MULTI inverter klima uređaji ne samo da imaju jači protok vazduha pri grejanju ili  hlađenju  svakog dela prostora, već su takođe dizajnirani da imaju tih i miran rad i da se lako čiste prilikom servisiranja klima.

Broj kombinacija: 2 unutrašnje jedinice

Fujitsu inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje je spoljašnja  jedinica koja radi zasebno u odnosu na ostale klime i takođe je moguće kontrolisati temperaturu u svakoj prostoriji nezavisno od ostatka objekta.

Fujitsu inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje je visoko efikasan uređaj u A energetskoj klasi efikasnosti, sa ekološkim freonom R410A. Spoljna jedinica se spaja sa više unutrašnjih, što u velikoj meri smanjuje spoljnu instalaciju i prostor koji se zauzima. Uređaji poseduju elektronske ekspanzione ventile koji reaguju na promenu opterećenja unutrašnjih jedinica i konstantno kontrolišu protok freona, tako da na ovaj način možemo dobiti konstantnu željenu temperaturu u prostorijama.

Fujitsu inverter multi  – koje su prednosti?

Multi inverter klima uređaji imaju jednu veću spoljašnju jedinicu dovoljno velike snage sa kojom se mogu povezati i do pet unutrašnjih jedinica  ( ovom slučaju 2 jedinice ) što bitno smanjuje potrošnju električne energije a isto tako zauzimaju manje prostora i objekti su estetski prihvatljiviji. Tu je moguće kombinovati na jednu spoljašnju klimu različite vrste unutrašnjih jedinica i to:

  • Zidne unutrašnje inverter klime
  • Kasetne unutrašnje inverter klime
  • Kanalske unutrašnje inverter klime
  • Podno parapetne ili podplafonske klime

 

Isporuka odmah ili najkasnije do 30 dana nakon uplate avansa.

Pozovite nas radi dogovora o ceni i ugradnji klima uređaja.

Fujitsu inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje AOYG54LATT, SPECIFIKACIJA:

Fujitsu inverter multi spoljna klima za 3 unutrašnje AOYG18LAT3

 

Fujitsu inverter multi spoljna klima za 2 unutrašnje – profesionalna ugradnja klima servisa SAMSARA DOO, RUZVELTOVA 1, T.C. Metro Vukov spomenik

Dodatne informacije

Proizvođači

Fujitsu

Tip klime

Inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

54,000 Btu/h

Multi spoljašnje jedinice

Do 2 unutrašnje jedinice

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products