Description

Fan-coil Bergen parapetna jedinica 2-kW– Ventilator konverter

Fan coil je sistem koji se sastoji od jednog grejnog ili rashladnog jezgra i ventilatora. Pripada delu sistema za grejanje, za klimatizaciju ili za ventilaciju koji se sreće u svim industrijskim i  komercijalnim prostorijama i u domaćinstvima.

Optimalnim dizajnom protoka vazduha postignuta je veća efikasnost i tiši rad. Efikasno urađen sistem izduvavanja za bolju raspodelu termperature i vlažnosti.

FAN COIL BERGEN je u stanovima najčešće pametna zamena za radijator koji u sebi ima elektroniku za kontrolisanje temperature prostora gde je postavljen. Sadrži i ventilator za izduvavanje vazduha i može se kontrolisati ručnim prekidačem ili uz pomoć termostata. Svoj rad automatski prilagođava temperaturnim uslovima u okruženju, neki modeli imaju i daljinski upravljač za bolju kontrolu i još veću udobnost korisnika. U prostorijama koji se greju ili hlade može se povezati više fan coil unutrašnjih jedinica.

Za razliku od unutrašnjih klima uređaja koja se povezuju freonom instalacijom sa spoljašnjom jedinicom, fan coil koristi vodu kao grejno ili kao rashladno sredstvo. U zavisnosti od toga gde se postavljaju mogu biti:

  • zidni,
  • podplafonski
  • parapetni,
  • kasetni (smeštaju se u spuštenim plafonima),
  • kanalski.

Fan-coil Bergen parapetna jedinica 2-kW

Usis Sa donje strane
Totalni kapacitet hlađenja (kW) 2,0
Totalni kapacitet grejanja (kW) 2,2
Protok vazduha (m3/h) 305
Buka (dB(A)) 47
Dimenzije (VxDxŠmm)
Težina (kg) 14.9

Dodatne informacije

Proizvođači

Bergen

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products