BEKO pokretna klima BEP12C

30,990.00 RSD
Qty :

Description

BEKO pokretna klima BEP12C

BEKO pokretni klima uređaji se sastoje od samo jednog uređaja za razliku od split sistema koji ima i spoljnu jedinicu.
Pokretni klimi su pogodni ukoliko ne možete da montirate split klima uređaj koji se sastoji od spoljne i unutrašnje jedinica.

Značajna prednost pokretnih klima je što se lako mogu premeštati iz jedne u drugu prostoriju, ali morate voditi računa da i ova vrsta klima uređaja izbacuje topao vazduh, najčešće kroz fleksibilno crevo prečnika do 10cm. Neki modeli pokretnih klima imaju funkciju samo hlađenje, a neke i grejanje i hlađenje.

Pokretne klime BEP12C su idealno rešenje za prostore gde se ne može staviti spoljna jedinica. Hlade manje prostore i nisu teške za postavljanje i nisu potrebni nikakvi dodatni radovi oko njene instalacije. U poslednjih nekoliko vrlo su popularne i tražene iz praktičnih razloga. Možemo da objasnimo njihove pojedinosti …

Pokretne klime ili Prenosne klime idealane su za hlađenje manjih prostora, samo se stave na pod a većina ima točkove tako da se mogu premeštati po potrebi iz jedne prostorije u drugu. Funkcioniše na isti način kao i zidna klima, ispišta svež vazduh, a topli vazduh izbacuje iz prostorije. Ove BEKO klime su veoma lagane i vrlo jednostavne za korićenje pa samim tim i lako mobilne. Imaju nekoliko načina rada –  postoje one koje samo hlade –  i one koje imaju u sebi integrisan i sastav ventiliranja ali i odvlaživanja prostora.

BEKO pokretna klima BEP12C – karakteristike:

Kapacitet hlađenja: 12000 BTU
Pokretna klima
Gas: R410A
Display: Led
Daljinski upravljac
Automatsko gasenje uredjaja kada se napuni posuda za vodu
Nivo buke: 69 dBa
Klimatski razred: T1
Dimenzije: 515 x 443 x 880mm

Dodatne informacije

Boja

Bela

Gas

R 410A

Proizvođači

Beko

Tip klime

Ne-inverter klima uređaji

Kapacitet hlađenja

12,000 Btu/h

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products