prodaja klima za grejanje Samsara 1

Prodaja klima za grejanje

samsara-admin Komentari 0 14/10/2020

Prodaja klima za grejanje je poslednjih godina sve aktuelnija.

Dolazak jeseni označava i početak hladnih dana ispunjenih kišom, vetrom, a neretko i snegom. Zato pitanje “kako uštedeti tokom sezone grejanja” postaje neminovnost. I dok se jedni drže tradicionalnog zagrevanja prostorija pomoću TA peći i centralnog grejanja, drugi, pak, tragaju za novim i boljim vidom grejanja. Upravo te kriterijume zadovoljavaju klime za grejanje.

Klima uređaji mnogima su prva asocijacija za leto. Zapravo, bez njih ne možemo da zamislimo vrele dane sa temperaturama preko 30 stepeni. Jedino one imaju moć da rashlade prostor, čineći ga prijatnim za boravak. Međutim, razvoj tehnike omogućio je da klime dobijaju još jednu važnu ulogu, a to je grejanje. Tako da sada možemo nesmetano da ih koristimo i u zimskim mesecima.

Šta obuhvata prodaja klima za grejanje otkriva vam kompanija Samsara.

Prodaja klima za grejanje se zasniva na inverter sistemima

U početku, klime su mogli da priušte samo bogati društveni slojevi. Vremenom, njihova upotreba je komercijalizovana. Zato je danas prodaja klima za grejanje dostupna svima.

prodaja klima za grejanje Samsara 2

Naime, inverter sistemi su dizajnirati da efikasno rade kako na temperaturi od +43, tako i na -15 stepeni Celzijusovih. Razlog njihovog širokog područja rada leži u specijalnom kompresoru. Za razliku od standardne klime, koja ima AC model, kod invertera je DC kompresor.

Ovaj kompresor radi sve dok ne postigne zadati nivo temperature. Čak ni nakon toga ne prestaje sa radom, već samo smanjuje broj obrtaja. Na taj način je sprečena velika varijacija u temperaturi. Što ima, pre svega, pozitivan uticaj na zdravlje ljudi. Takođe, donosi uštedu u troškovi za struju. Istraživanja su pokazala da inverter klime štede energiju oko 30 odsto u odnosu na druga grejna tela.

Klime za grejanje obezbeđuju zdrav vazduh u domu

Najnovije inverter klime dolaze sa najsavremenijim filterima. Počev od aktivnog ugljenog, preko srebrnog jonskog, pa do anti-alergijskog i nano – filteri uklanjaju čak 99,9 odsto štetnih materija iz vazduha. Uključujući dim, bakterije, plesni, grinje, formaldehide, azbest… Samim tim, smanjuju rizik od pojave alergija i drugih respiratornih bolesti.

Ujedno, klime za grejenje štite čovekovu sredinu. Koristeći rashladne gasove nove generacije one pri radu ispuštaju manju količinu ugljen-dioksida. Čime je eliminisan negativan uticaj na okolinu.

Najprodavanije klime za grejanje

Iako je Gree jedna od mlađih kompanija, svojim revolucionarnim napretkom u tehnologiji, zauzela je visoko mesto kada je u pitanju prodaja klima za grejanje.

Gree inverter klime koriste specijalnu G10 inverter tehnologiju, koju karakteriše ultra niska frekvencija. Naučnici čuvene kompanije uspeli su da režim rada klima uređaja sa tradicionalnih 20 Hz snize na 10 Hz.

prodaja klima za grejanje Samsara 3

Na osnovu ovog otkrića konstruisali su kompresor koji radi na frekvenciji od samo 1 Hz. Zahvaljujući njemu postignuta je veća ušteda energije nego što obezbeđuju modeli drugih proizvođača.

Inverter klime čuvene kompanije su jedinstvene i u pogledu filtera. Pored aktivnog ugljenog, koji apsorbuje dim, i srebrnog jonskog, koji uklanjanja bakterija i plesni, one sadrže Photocatalytic za uništavanje zagađivača i neprijatnih mirisa. Dok catechin čisti 95 odsto kancerogenih uzročnika iz vazduha.

Gree klime ne krase samo izuzetne performanse, već i elegantna forma. Tako da se vrlo lako uklapaju u svaki enterijer.

Najbolja ponuda inverter klima svetski poznatih brendova čeka vas u kompaniji Samsara.