Prodaja klima 2019. godine – Idealna prilika za vas

samsara-admin Komentari 0 07/02/2019

Prodaja klima 2019. pruža brojne mogućnosti.

Od davnina čovek je nastojao da učini boravak u kući prijatnim. Da bi sprečili ulazak vrelog vazduha Egipćani su stavljali nakvašenu trsku preko prozora dok su Rimljani razvili čitav sistem hlađenja tako što je voda kružila uz zidove kuća i hladila ih.

Ipak, pravu revoluciju doneo je početkom 20. veka Vilis Haviland. Vremenom, njegov izum je od hlađenja štamparija dobio komercijalnu upotrebu. Međutim, zbog visoke cene, kupovina klima uređaja bila je ograničena na krug bogatih ljudi. Od 50-ih godina razvoj tehnike omogućio je ekonomičniju izradu klima uređaja, a samim tim i veću dostupnost.

Prodaja klima 2019. garantuje ujednačeni intenzitet

Ranijih godina rashladni uređaji bili su isključivo vezani za klime za leto. Bez njih gotovo je nemoguće “preživeti” vrele dane. Naime, klima uređaji za vaš dom pružaju potpuni komfor u svakom trenutku, pa je olakšano i obavljanje svakodnevnih zadataka, bez obzira što je spoljašnja temperatura odavno prešla 30 stepeni Celzijusovih.

Međutim, danas, prodaja klima nije orijentisana samo za letnje mesece. Poslednja inovacija u svetu omogućila je grejanje na klimu. Čuveni inverter sistemi predstavljaju pravo čudo tehnike, jer mogu nesmetano da rade kako na +43 stepeni, tako i na temperaturi od -15 stepeni Celzijusovih pa opravdano nose titulu “najbolji klima uređaji”.

Zahvaljujući njima rashladni uređaji imaju ujednačenu potražnju nezavisno od godišnjeg doba pa će prodaja klima 2019. godine nastaviti taj trend.

prodaja klima 2019. 1

Prodaja klima 2019. ne vrši se samo u maloprodajnim objektima

Prodaja klima 2019. donosi mnoge povoljnosti. Jedna od njih je mogućnost kupovine bez odlaska u prodavnicu.

Prodaja klima preko interneta je veoma praktična usluga koju sve veći broj distributera uvodi u svoje poslovanje. Ne samo da nećete gubiti vreme u obilasku, već na ovaj način imate jasniju preglednost ponude i lakše upoređivanje performansi i cena svake jedinice.

Takođe, onlina kupovina obuhvata širi asortiman uređaja, jer mnogi prodajni objekti nemaju dovoljno prostora pa su u njima izložene samo najaktuelnije klime za 2019. godinu.

Kako je novčani aspekt ključan, posebna prednost, koju ističu potrošači, jeste niža cena, kao i niži troškovi dostave.

Prodaja klima 2019. obuhvata i servis

Da bi klimatske jedinice imale predviđeni vek trajanja i čuvale zdravlje ljudi neophodno je pravilno održavanje. Zato prodaja klima 2019. godine, kao i prethodnih godina, podrazumeva servis od strane ovlašćenih distributera.

Dok čišćenje klima uređaja možete sami obaviti, veoma je važno da godišnji servis prepustite stručnom timu. U protivnom može doći do oštećenja, što stvara nepotrebne troškove za popravku.

Servisiranje klima uređaja obuhvata proveru i čišćenje filtera, proveru freona i ukoliko je potrebno njegovu dopunu, kontrolu elektronike, kondezacionih creva i spoljašnjih delova.

Imajući u vidu složenost zadatka, ne čudi što je preporučljivo da čitav posao poverite profesionalnim radnicima. Jedino oni imaju iskustvo i znanje da rukuju sa različitim modelima, kao i potreban alat za rad.

Kompanija Samsara prati trendove kada je prodaja klima 2019. u pitanju, tako da svojim klijentima nudi sve navedene usluge.