pokretna klima Kućna tehnika Samsara 1

Pokretna klima i njene prednosti

samsara-admin Komentari 0 10/07/2019

Pokretna klima je za mnoge ljude odlično rešenje, zbog njenih brojnih prednosti.

Kako da saznate da li ste i vi jedan od njih? Za početak, odgovorite sebi na sledeća pitanja.

Da li iz nekog razloga ne možete da imate klasičan klima uređaj? Tražite li jednostavan i energetski efikasan način za hlađenje vašeg apartmana? Da li trošite novac koristeći klimu samo za hlađenje jedne sobe? Da li vam je potrebno alternativno i kompaktno rashladno rešenje za vašu putničku prikolicu ili kamper?

pokretna klima Kućna tehnika Samsara 2

Ako ste odgovorili sa „da“ na bilo koje od ovih pitanja, pokretna klima može biti savršena za vas. U nastavku teksta pročitajte o prednostima koje ovi uređaji pružaju, a onda donesite najbolju odluku, koja će vam omogućiti čist vazduh u vašem domu.

Pokretna klima – Prednosti

Pokretne klime imaju brojne prednosti, zbog kojih postaju sve popularnija opcija.

Jedna od najočiglednijih prednosti koje pokretna klima nudi jeste izuzetna mobilnost. Ove klime prevazilaze sva ograničenja, jer su odlična alternativa u slučaju da ne možete da imate prozorski klima uređaj iz nekih razloga. Takođe, kako im samo ime govori, one su prenosive, tako da ih je lako seliti iz prostorije u prostoriju. Ovo će vam omogućiti da uvek boravite u prijatno rashlađenom prostoru.

Pokretne klime su savršene ako živite u malom prostoru. Mnogi ljudi koji žive u garsonjerama ili jednosobnim stanovima smatraju da ovi rashladni sistemi savršeno odgovaraju njihovim potrebama. Takođe, samo postavljanje klime je veoma brzo i lako. Osim toga, kada živite u malom prostoru, prirodna svetlost, pogled i druge pogodnosti mogu biti važni elementi koje radije ne biste žrtvovali zbog postavljanja klime.

Pokretne klime se koriste i iz ekonomskih razloga. Oni su odlični dodaci standardnim klimama, koji mogu da budu veoma skupi kada konstantno rade kako bi ohladili čitav stan. U danima kada vam je potrebno samo hlađenje za jednu ili dve sobe, prenosivi klima uređaji su odlično rešenje, koje vam omogućava da značajno smanjite potrošnju centralne jedinice.

pokretna klima Kućna tehnika Samsara 3

Mnogi RV-ovi, putničke prikolice ili pop-up kamperi imaju nepouzdane sisteme hlađenja, ako ih uopšte imaju. Bez obzira na to da li je ovo vaša privremena opcija za odmor ili pak stil života, sigurni smo da želite da vam bude udobno u svom prostoru. Prenosni klima uređaj nudi jedinstveno rešenje za hlađenje koje je savršeno za male životne prostore.

Konačno, pokretne klime ne samo da rashlađuju vazduh, već ga i odvlažuju, ostavljajući vaš životnim prostor hladnim i suvim. Ako patite od alergija, važno je da nivo vlažnosti ostane nizak, a ove klime vam mogu pomoći u postizanju tog cilja, jer je zdravlje uvek na prvom mestu.

Pokretne klime – Odaberite najbolje

Kako izabrati klima uređaj za svoj dom? Nadamo se da vam je ovaj blog pomogao u rešavanju ovog bitnog pitanja. Bilo da vas interesuju pokretne klime, prečišćivači i odvlaživači vazduha ili inverter sistemi, Samsara je uvek vaš najbolji izbor.

Klima je jedini spas u vrelim letnjim danima, a ne zaboravite da je redovno servisirate, kako bi vas služila dugi niz godina. Ovo nije nešto što morate sami, jer smo mi tu da to odradimo za vas, i to veoma brzo i efikasno.

Nabavite klima uređaje po super cenama, i udahnite čist vazduh u vašem domu!