obezbedite klima uredjaj

Obezbedite klimu na vreme, leto je blizu

samsara-admin Komentari 0 12/04/2019

Obezbedite klimu na vreme kako biste uživali u letnjim mesecima.

Dolazak prvih toplih dana mnoge ljude podseća da je najtoplije godišnje doba pred vratima. Samim tim nameće se pitanje kako izabrati klima uređaj za svoj dom.

I dok su ranijih decenija klime predstavljale stvar luksuza, danas je gotovo nemoguće “preživeti” visoke temperature bez adekvatnog rashladnog sistema. Te ne čudi što je poslednje decenije njihova prodaja u stalnom porastu. Takav trend se predviđa i kada su klime za 2019. godinu u pitanju.

Saveti kako da na najbolji način obezbedite klimu na vreme daje vam kompanija Samsara.

Obezbedite klimu na vreme koja odgovara vašem prostoru

Iako je glavni cilj nabavke klime za leto obezbeđivanje željene temperature, one pružaju mnogo više. Naime, zahvaljujući posebnim funkcijama i najmodernijim filterima imaćete potpuni komfor. On podrazumeva zdrav i čist vazduh u vašem domu, jer je sprečen razvoj mikroba i virusa. Pa je i zdravlje ljudi koji borave u prostoriji zaštićeno. Upravo je ovo glavni razlog da obezbedite klimu na vreme.

Međutim, da biste osetili njihovo pozitivno dejstvo neophodan je ne samo pravilan izbor, već i pravilna ugradnja klime.

klima-uređaj-prostor

Uređaj, pre svega, mora da odgovara veličini prostora koji želite da hladite. Time ćete sačuvati vek trajanja vašoj klimi, kao i novac za električnu energiju. Takođe, jedinica mora da bude na idealnom položaju, tj. na odgovarajućoj strani, u hladu i što dalje od aparata koji dodatna zagrevaju, jer postoji rizik da će termostat pokazivati nerealnu temperaturu.

Obezbedite klimu na vreme kojom možete da upravljate i kad niste u blizini

Čak i kada obezbedite klimu na vreme, možda, ćete po dolasku kući morate da sačekate da ona dostigne zadatu temperaturu.

Srećom, razvoj tehnike doneo je pametne klime koje u svakom trenutku čine da u vašem domu vlada prijatna atmosfera. One imaju mogućnosti povezivanja preko interneta, pa vrlo lako možete da upravljate, bez obzira gde se nalazite.

Zapravo, pomoću aplikacije, telefon postaje daljinskim upravljač za klimu, tako da vam je dostupna kontrola svih njenih funkcija – počev od paljenja, preko podešavanja temperature, pa do izbora režima rada.

Obezbedite klimu na vreme za vaš poslovni prostor

Produktivnost radnika i ispunjavanje svih poslovnih zadataka indirektno zavisi od temperature na radnom mestu. Pa je važno da obezbedite klimu na vreme, odnosno pre nego što nastupe vreli dani.

klima-uređaj

Stručnjaci savetuju da su najbolje rešenje za poslovne prostore kasetni klima uređaji. Oni se izdvajaju od drugih po načinu montiranja, koje se vrši na plafonu. Na taj način nije narušen enterijer u kancelariji, jer su ove jedinice gotovo neprimetne.

Ne samo da čuvaju estetiku prostora, već ih odlikuju i vrhunske funkcije. S obzirom da rade kao inverter sistemi, možete ih koristiti i tokom zime. Dodatna pogodnost jeste niži nivo buke prilikom rada u odnosu na druge vrste klima. Dok automatsko regulisanje ugla lopatica na ventilatoru daje mogućnost izbora direktnog ili indirektnog strujanja vazduha, uz bolju raspodelu temperature. Pa ćete vi i vaši zaposleni imati idealne uslove za rad.

Različite vrste klima pronaći ćete u bogatoj ponudi kompanije Samsara. Posetite nas, a mi ćemo vam pomoći da izaberete najbolju opciju hlađenja za vaš prostor.