Najnovije inverter klime samsara

Najnovije inverter klime

samsara-admin Komentari 0 23/10/2019

Klima uređaji sa inverterskim sistemom daleko su ispred standardnih klima. To je pre svega zbog njihove poboljšane tehnologije, koja koristi podesivu brzinu za postizanje pune kontrole nad kompresorom za optimalne performanse. Zbog toga nema sumnje da su najnovije inverter klime vaš najbolji izbor, jer doprinose osećaju potpunog komfora u vašem domu.

Samsara vam u ovom blogu otkriva koji nam sve noviteti dolaze, i šta možete očekivati od ovih najnovijih inverter klima.

Zašto da se odlučite za najnovije inverter klime?

Postoje brojne prednosti najnovijih inverter klima, zbog kojih su one prvi izbor velikog broja ljudi.

Jedan od najočiglednijih razloga njihove popularnosti su ušteda energije. U nedostatku kompresora koji se stalno uključuje i isključuje, inverter klime smanjuju potrošnju energije za skoro 40% na godišnjem nivou. Ovo je veoma ekonomično rešenje, koje će vam omogućiti da uštedite novac. Istovremeno, moći ćete da uživate u prijatnoj temperaturi bez ikakvih odricanja.

U poređenju sa standardnim klimama, kompresor kod inverter sistema je relativno tih, što proizvodi vrlo malo buke. Ovo vam povratno pruža prijatan, umirujući zvuk i ugodan san. Jasno je koliko je to bitno, što je još jedan razlog da odaberete ove neverovatne klime, a kod nas ih možete naći po super cenama. Kupovina inverter klima je investicija koja se uvek isplati, jer će vas služiti dugi niz godina.

najpovoljnije klime

Koje su najnovije inverter klime?

Kada govorimo o najnovijim inverter klimama, nemoguće je ne spomenuti LG 1.5 Ton 5 Star Inverter Split AC (JS-Q18HUZD).

Ovaj neverovatni uređaj dolazi sa sjajnim dvostrukim inverterskim kompresorom koji rešava problem visoke buke. Takođe rešava problem nepravilnog hlađenja i loše raspodele vazduha u prostoriji. Bez obzira na vremenske prilike, ovaj uređaj će automatski prilagoditi temperaturu u sobi u skladu sa vašim željama. Osim toga, LG je ugradio inovativnije funkcije poput Himalaya Cool i Monson Comfort tehnologije, koje omogućavaju korisnicima da uživaju u maksimalnom hlađenju i komforu u svakom trenutku.

Daikin je jedan od najpopularnijih brendova, i to sa razlogom. Daikin 1.5 Ton 4 Star Split Inverter AC (FTKP50TV) je zaista nešto posebno, jer je savršen uređaj za bilo koju sobu u vašoj kući. Bilo da se radi o dnevnoj sobi ili trpezariji, ovaj klima uređaj može da efikasno hladi okolinu. Tu je i suptilan, minimalistički dizajn, a bela boja izgleda vrhunski u bilo kom prostoru. Neo Swing tehnologija pomaže u smanjenju trenja kompresora i omogućava vam da uživate u prijatnom ambijentu bez buke.

Ukoliko izaberete ovu klimu, možete očekivati značajnu uštedu kada su računu za struju u pitanju. Uz pomoć različitih karakteristika i sjajnih performansi, ovaj inverter sistem će učiniti svaki životni i radni prostor prijatnim za boravak.

Blue Star 1.5 Ton 3 Star Inverter spada u jedne od pristupačnijih proizvoda. Odličan jeizbor ukoliko želite da spojite bogatstvo funkcija i ekonomičnost. Ova klima vam omogućava da uštedite novac, značajno smanjujući potrošnju električne energije.

Poseduje integrisanu i-Cool tehnologiju koja automatski podešava temperaturu u sobi. Tu su i čak sedam aktivnih filtera koji imaju različite funkcije, a zajedno osiguravaju da je vazduh u vašem domu čist. Takođe, i da ne sadrži štetne zagađivače koji mogu izazvati zdravstvene probleme.

najnovije klime-samsara

Samsara – Jer je važno gde kupujete klima uređaje

Kako vam se dopadaju ove najnovije klime? Želite li da imate nešto slično u vašem domu? Ukoliko je vaš odgovor DA, posetite Samsaru, jer mi imamo odgovore na sva vaša pitanja!

Bilo da želite da prečistite vazduh u svom domu, ili se pitate koji je najjeftiniji vid grejanja klimom, mi imamo sve što vam je potrebno, i rado ćemo vam pomoći da odaberete najbolje rešenje za grejanje.

Jesen je stigla, pravo vreme jeda se ugrejete pomoću klima, a nema sumnje da je Samsara vaš najbolji izbor.