Najbolje klime za 2021.

Najbolje klime za 2021.

samsara-admin Komentari 0 16/06/2021

Najbolje klime za 2021. donose nove performanse.

Rashladni sistemi odavno nisu stvar luksuza, već svakodnevna potreba tokom vrelih letnjih dana. Idealna temperatura, koju one pružaju, omogućava nam da nesmetano obavljamo svakodnevne aktivnosti. Ujedno, čuva naše zdravlje, sprečavajući dehidrataciju organizma, kao i razvoj virusa i infekcija, usled nagomilavanja štetnih materija u zatvorenim prostorijama.

Imajući ovo u vidu ne čudi što iz godine u godinu tržište preplavljuju novi modeli. Mnoštvo proizvođača, ali i različite, napredne funkcije neretko dovode u dilemu kupce. Izbor odgovarajuće jedinice otežava i činjenica da postoje različite vrste. Standardne klime, inverter sistemi, prenosivi rashladni uređaji – samo su neki od tipova sa čijim karateristima morate biti upoznati pre nego što se zaputite u kupovinu.

Da potraga ne bi izazvala nervozu Samsara vam predstavlja najbolje klime za 2021.

Najbolje klime u 2021. godini prema oceni potrošača

Gree klime spadaju u najprodavanije rashladne sisteme na svetu. Godišnje se proizvode preko 65 miliona jedinica, a podaci pokazuju da su one ugrađene u više od 500 miliona privatnih i poslovnih objekata širom sveta. Neverovatnoj potražnji doprinosi vrhunski kvalitet koji je rezultat konstantnih tehnoloških istraživanja.

Upravo su Gree klima uređaji skrenuli pažnju na štetno dejstvo freona po čovekovu okolinu, zamenivši R410A sa boljim R32. ODP (potencijal iscrpljivanja ozona) kod ove vrste jednak je nuli, pri čemu je 8 odsto efikasniji u pogledu potrošnje struje od prethodnog i oko 30 odsto manje je štetan za životnu sredinu.

R32 u svom radu koristi i Gree Muse Profi klima najnovije generacije. Karakteriše je izuzetna stabilnost u radu i štedljivost u potrošnji, što potvrđuje energetska klasa A++ . Mogućnost automatskog podešavanja usmerivača vazduha i 7 brzina pruža jedinstveni ugođaj, dok ugrađeni WiFi Smart modul obezbeđuje upravljenje i sa udaljene lokacije.

Savremeni dizajn naglašavaju promenljive bočne dekorativne maske, tako da će se ova klima vrlo lako uklopiti u svaki enterijer.

Najbolje klime za 2021. koje čuvaju vaš budžet

Spoj ekonomičnosti i izuzetnog kvaliteta donose Midea klima uređaji. Iako je u pitanju relativno mladi brend, svojom vizijom osvojio je za kratko vreme mnoge korisnike. Tajne se krije u povoljnostima koje ove klime čine dostupnim svima.

Linija Blanc je inspirisana morskim talasima tako da jedinice krasi elegantna forma u kojoj je smeštena odlična tehnologija.

Filter za prašinu velike gustine sprečava zadržavanje i najsitnijih čestica u vazduhu, a hladni katalizatorski filter eliminiše formaldehid, štetne gasove i mirise. Modeli poseduju i detektor gubitka freona, kao i funkciju samodijagnostike. Posebno se izdvaja funkcija „Do not Disturb“ koja isključuje osvetljenje displeja i zvučne signale uređaja, dok brzinu rada ventilatora smanjuje na minimum. Na taj način stvara komfor u domu.

Grejanje pomoću klime

Iako je korišćenje klima tokom leta neminovnost, najbolji modeli za 2021. godinu imaju i opciju grejanja. Naime, inverter sistemi mogu, bez ikakvih problema, da hlade na +43, kao i da greju na -15 stepeni Celzijusovih spoljašnje temperature.

Među njima izdvaja se LG Artcool. Ova inverter klima unela je pravu revoluciju u prečišćivanju vazduha. Primenom UV LED svetla otklanja 99,99 odsto bakterija, uključujući i Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis i Klebsiella pneumoniae. Dodatnu čistoću pruža Plasmaster jonizator koji uklanja oko 99 odsto prilepljenih bakterija.

prodaja klima za grejanje Samsara 1

Artcool model je zasnovan na DUAL Inverter kompresoru čime je zagarantovano znatno brže grejanje i hlađenje u odnosu na druge inverter uređaje.

Osim fantastičnih perfomansi, odlikuje je stilski dizajn sa efektom stakla na prednjoj strani, koji daje moderni izgled čitaavom enterijeru.

Najbolje klime za 2021. godinu možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Samsara.