Najbolje klime 2020

Najbolje klime 2020. godine

samsara-admin Komentari 0 09/07/2020

Najbolje klime 2020. učiniće vaše leto prijatnijim.

Sa dolaskom prvih toplih dana i temperaturama preko 30 stepeni Celzijusovih, kupovina novih klima ponovo je postala aktuelna. Jedino one imaju moć da rashlade prostor i učine ga komfornim za boravak. Zbog toga se ne čudimo što život danas ne možemo zamisliti bez klima uređaja.

Ipak, odluku koji su najbolji klima uređaji za hlađenje nije lako doneti. Ne samo da postoji puno uslova i parametara koji utiču na konačni izbor, već i veliki broj proizvođača, koji postoje na tržištu, mogu da zbune prosečnog kupca. Odluku dodatno otežava činjenica da svaki proizvođač ima nekoliko klasa. Inverter sistemi, kasetne klime, prozorski i pokretni modeli – samo su neke od opcija koje morate razmotriti pre nego što se zaputite u kupovinu.

Imajući u vidu dilemu pred kojom se nalazite, kompanija Samsara vam u ovom blogu otkriva koje su najbolje klime 2020. godine.

Najbolje klime 2020. godine dolaze iz Japana

Tradicija duga jedan vek prepoznaje se po vrhunskom kvalitetu, koji kompanija Mitsubishi iznova dokazuje svakim novim modelom. Pa se oni opravdano nalaze na prvom mestu kada su u pitanju najbolje klime 2020.

Među njima se posebno izdvaja serija Electric Kirigamine Zen. Svojim elegantnim dizajnom savršeno odgovara svakom prostoru. Dok minimalnim negativnim uticajem na životnu sredinu spada u eco-friendly sisteme. Osim očuvanja životne sredine, ove Mitsubishi klime štite zdravlje ljudi, jer sadrže najsavremenije NANO Platinum i antialergijski filtere.

Najbolje klime 2020

Electric Kirigamine Zen jednice su, zapravo, inverter uređaji. To znači da se odlikuju visokom energetskom efikasnošću koja omogućava ne samo hlađenje, već i grejanje na klimu. Njihovim izborom zagarantovana vam je ušteda u električnoj energiji. Samim tim, i visini novca koji je potrebno da izdvojite za troškove. Takođe, krasi ih visok stepen pouzdanosti tokom celog životnog veka. Tako da ne morate brinuti da li će doći do iznenadnih kvarova.

Najbolje pametne klime za 2020. godinu

Iako važi za mladog proizvođača klima, kompanija Gree je u kratkom periodu postala jedna od vodećih. Što potvrđuje i podatak da svaki treći rashladni uređaj nosi njeno ime.

Ovoliku popularnost stekla je, pre svega, izuzetnim ulaganjem u razvitak tehnologije kako bi kupcima ponudila klime najboljih performansi, ali po pristupačnim cenama.

Upravo takve karakteristike imaju Gree inverter klime linije Amber. One dolaze sa novim freonom R32. Te čuvaju okolinu.

Čak i u pogledu inverter tehnike pokazuju napredak. Naime, ova serija se zasniva na G10 tehnologiji. Odnosno, na kompresoru koji radi na frekvenciji od samo 1 Hz. Na taj način je obezbeđena ne samo velika ušteda energije, već je izbegnuto preterano zagrevanje ili hlađenje prilikom održavanja idealne temperature.

Amber linija ima ugrađenu WiFi konekciju, koja omogućava upravljanje klimom u bilo kom trenutku, čak i ako niste u prostoriji. Sve što vam treba jeste internet i aplikacija koja vaš mobilni telefon, tablet ili kompjuter pretvara u daljinski upravljač za klimu.

Najkvalitetnije pokretne klime 2020. godine

De’Longhi kompanija se razvila iz male porodične firme, osnovane davne 1902. godine. Poznata je po espresso i gelato aparatima, ali i pokretnim klimama.

Najbolje klime 2020

Pinguino model karakteriše moderna forma, koja pruža laku upotrebu. Dok napredna tehnologija ga stavlja u kategoriju visoke energetske efikasnosti. Zbog čega je veoma popularan širom sveta.

Klima poseduje tvz. Amart funkciju koja omogućava automatsko podešavanje rada klime prema temperaturi sobe. Što je još jedna njena prednost. Za dodatni komfor tu su bešumni sistem rada i visoka moć apsorbovanja vlage.

Najbolje pokretne klime 2020. možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Samsara.