Mitsubishi klime

Mitsubishi klime – Idealne za vaš dom

samsara-admin Komentari 0 03/07/2018

Mitsubishi klime su vodeće na polju inovacija.

Leto je stiglo, a sa njim i visoke temperature. Zbog toga je i prodaja klima naročito izražena tokom vrelih meseci.

Međutim, veliki broj proizvođača i modela može da zbuni ljude, pa se mnogi pitaju kako odabrati klima uređaj. Da bi jedinica potpuno zadovoljila vaše potrebe treba voditi računa o mnogim karakteristikama. Efikasnost, trajnost, pouzdanost i lako održavanje klima uređaja, samo su neke od dilema koje muče kupce.

Upravo sve ove faktore zadovoljavaju Mitsubishi klime. Firma Samsara vam skreće pažnju zašto su one savršene klime za leto.

Mitsubishi klime su svetski lideri u rashladnim sistemima

Mitsubishi klime su jedan od vodećih proizvođača klimatskih sistema, kako za stambenu, tako i za industrijsku upotrebu. One čine deo oblasti Mitsubishi Electric koja je posvećena kvalitetu i inovacijama, kao i raznovrsnosti i vrednosti.

Mitsubishi klime

Sve je počelo davne 1870. godine kada je Yatoro Iwasaki osnovao transportnu kompaniju. Ona je vrlo brzo doživela uspeh i postala veliko porodično preduzeće sa više od 70 kompanija u raznim oblastima kao što su rudarstvo, brodogradnja, bankarstvo, trgovina, nekretnine, električni uređaji.

Mitsubishi klima uređaji razvijeni su 1921. godine, uvođenjem električnog ventilatora. Pravi izvazov za stručnjake predstavljalo je stvaranja klimatskih sistema prikladnih za jake klimatske uslove u Japanu. Tako su nastale neverovatno sofisticirane Mitsubishi klime sa visokom energetskom efikasnošću i sa minimalnim negativnim uticajem na životnu sredinu.

Da su Mitsubishi klime, kao svi uređaji poznate kompanije, sinonim za tradiciju i poverenje govori i sam logotip sastavljen iz tri dijamanta koji su simboli kvaliteta, pouzdanosti i usluge.

Mitsubishi klima uredjaji štede novac

Svako želi da dobije najbolje za svoj novac. A kada kupite Mitsubishi klime, možete da uštedite novac na više načina.

Prvo, ovi sistemi nude visok stepen pouzdanosti tokom celog životnog ciklusa i zahtevaju veoma malo održavanja.To znači da nećete morati da izdvajate novac za neplanirano servisiranje klima uređaja.

Takođe, ovaj klima uredjaj je dizajniran tako da je izuzetno energetski efiksan,  što na duži period dovodi do uštede troškova za električnu energiju.

Pored uštede u troškovima, instalacija Mitsubishi klime je veoma jednostavna, a zavisno od broja potrebnih unutrašnjih i spoljašnjih jedinica, može se uraditi i za jedan dan.

Mitsubishi klime su Eco-Friendly sistemi

Mitsubishi klime se proizvode po eko standardima. To znači da su dobre za okolinu ali i zdravlje ljudi.

Zahvaljujući podesivom sistemu moguća je potpuna kontrola temperature određenih soba ili poda kuće ili kancelarije. Jer, vam se pruža mogućnost da daljinski uključite ili isključite termostat, pa klima neće previše raditi u vašem odsustvu. Dok, se vazduh isporučuje direktno u prostoriju bez ikakvih gubitaka u efikasnosti. Samim tim je i kvalitet vazduha veći, pa je stvorena zdravija sredina za boravak ljudi.

Mitsubishi klime

Mitsubishi klime su elegatnog dizajna i nude maksimalan komfor uz minimalno narušavenje enterijera u domu. Pogodne su kako za stare kuće kod kojih je ugradnja klime pažljiv posao, tako u novije domove gde se diskretno uklapaju u sobe.

Firma Samsara nudi veliki izbor različitih vrsta i modela Mitsubishi klima. Dođite do nas ili pogledajte celokupnu ponudu na našem sajtu www.kucnatehnika.com.