Midea klima uređaji

Midea klima uređaji – Idealni za vaš dom

samsara-admin Komentari 0 26/11/2018

Midea klima uređaji donose spoj ekonomičnosti i izuzetnog kvaliteta.

Prethodne decenije kupovina klima uređaja je vezivana isključivo za letnje mesece. Odnosno, kada nastupe temperature preko 30 stepeni Celzijusovih.

Međutim, poslednjih godina razvoj tehnike i tehnologije doveo je do napretka i u ovoj oblasti. Inverter sistemi i najsavremenije, pametne klime obezbedili su kontinuitet u prodaji svih 12 meseci. Jer je sada moguće grejanje na klimu.

Ukoliko ste odlučili da je vreme da zamenite svoju jedinicu, kompanija Samsara vam skreće pažnju na prednosti koje imaju Midea klima uređaji.

Midea klima uređaji postoje više od 3 decenije

Za razliku od Mitsubishi klime, koje su najstarije, Midea klima uređaji važe za mladi brend. Ali su za kratko vreme postale jedan od vodećih proizvođača ne samo u Kini, već širom sveta. Danas, Midea uređaji donose godišnji profit od čak 22,2 milijarde dolara i dostupne su u preko 200 zemalja.

Midea klima uređaji

Kompanija je osnovana 1968. godine. Prvobitno se bavila proizvodnjom auto delova, da bi 1980. promenila delatnost, te su 5 godina kasnije nastali prvi Midea klima uređaji.

Koliko je njihov napredak govori i podatak da su 2010. godine krenuli u zajednička ulaganja sa Carrier klima uređajima. Iz Kaira, gde je njihovo zajedničko preduzeće, poslovanje se proširilo i u Brazil, Argentinu, Čile i Indiju.

Midea klima uređaji čine svaki prostor prijatnim

Midea klima uređaji se proizvode u različitim vrstama kako za stambenu, tako i za industrijsku upotrebu. Što znači da širok spektar obuhvata split sisteme, pokretne klime. Kao i kasetne i kanalske jedinice. Takođe, u asortimanu se nalaze i vrhunski inverter klima uređaji, koji spadaju u klime za grejanje.

Midea klima uređaji se izdvajaju po posebnoj iEco tehnologiji koja redukuje potrošnju električne energije, a samim tim čuva budžet. Osim što ove klime štede energiju, imaju i niže cene u odnosu na druge proizvođače, te su pristupačne za svako domaćinstvo.

Midea klima uređaji – prednosti

Pokretni modeli su snage od 3 kW, 3,5 kW, 4,1 kW i 4,7 kW. Pa su jeftino i jednostavno rešenje za hlađenje garsonjere, spavaće ili neke druge, manje, sobe. Imaju posebni tajmer za podešavanje, režim spavanja i turbu funkciju.

Ovaj klima uređaj, kao i drugi slični njemu imaju prednost da mogu da rade i kao odvlaživači vazduha. Pri čemu otklanjaju do 1,4 l vlage na sat, te štite zdravlje čoveka.

Nova serija Midea ERP (Energy Related Products) inverter uređaja štedi energiju i do 60 odsto u periodu od 8 sati. Dok Follow Me funkcija prilagođava temperaturu sa ambijentom u kojem je daljinski upravljač. Dodatni filteri za klima uređaje, kao što su high density i silver ion, apsorbuju dim i uklanjanju bakterija i plesni.

Midea klima uređaji iz ove serije karakterišu se funkcijom koja se aktivira prilikom dužeg odsustva. Naime, oni u toj situaciji održavaju temperaturu u prostoru od 8 stepeni Celzijusovih. I na taj način sprečavaju zamrzavanje instalacija i pucanje cevi.

Takođe, poseduju detektor curenja freona. Što je još jedna zaštita u vašem domu, a kako postoji mogućnost naknadnog dodavanja WiFi kontrolera, ove jedinice se vrlo lako pretvaraju u pametne klime kojima možete upravljati preko aplikacije.

Midea klima uređaji

Sve Midea klima uređaje krasi modena i minimalistička forma koja se uklapa u bilo koji prostor, a posebnu pažnju po stilizovanom dizajnu privlače jedinice iz serije Y. Dolaze u BLACK i GOLD modelu i opravdano nose epitet jedne od najlepših klima.

Različite vrste i modele Midea klima možete pronaći u asortimanu kompanije Samsara.