Mali kućni aparati

Mali kućni aparati

samsara-admin Komentari 0 31/10/2021

Mali kućni aparati neizostavan su deo svake kuhinje. Bez obzira na to da li se selite u novi stan koji je neophodno opremiti novim uređajima ili jednostavno želite da zamenite stare modele novijim, kućni aparati su neophodni svakoj kuhinji.

Uređivanje kuće i kuhinje predstavlja veoma zanimljiv proces, u kojem uživa većina žena. Veoma je važno opremiti svoj dom tehnikom i malim kućnim aparatima. Upravo oni će vam olakšati svakodnevicu, pripremanje obroka za vašu porodicu i pomagati vam u obavljanju svakodnevnih obaveza.

Kompanija Samsara otkriva vam koji su mali kućni aparati neophodni za pravilno funkcionisanje jednog domaćinstva.

Električni bokali za najbolji start dana!

Električni bokali polako zauzimaju vodeću poziciju među kućnim aparatima koji su neophodni svakoj kući ili svakom stanu.

Razlog za to je veoma jednostavan. Užurban tempo života čini da imamo sve manje i manje vremena da na miru popijemo prvu jutarnju kafu, uživajući u listanju novina ili gledajući omiljenu televezijsku emisiju. Čekanje da provri voda za kafu na ringli može se pretvoriti u pravu noćnu moru. Naročito ukoliko ste u žurbi.

Električni bokali, naročito modernije verzije, imaju sposobnost veoma brzog zagrevanja tečnosti, za svega tridesetak sekundi.

Oni dolaze u različitim veličinama, oblicima i dimenzijama. Tako na tržištu imamo električne bokale nalik čajnicima, odnosno ketle. Ovi modeli podsećaju na rustične verzije u kojima se zagrevala voda za čaj. Nasuprot njima, imamo i nešto modernije verzije sa skrivenim grejačima i rotirajućom bazom. Bokale za zagrevanje vode možete pronaći u raznim bojama i dezenima, kao i različitog kapaciteta tečnosti.

Većina savremenih modela električnih bokala dolazi sa automatskim isključivanjem. Ova pogodnost je odlična zaštita protiv požara, u slučaju nemarnosti.

Mali kućni aparati

Pored električnih bokala, aparati za kafu su još jedan od najpopularnijih kućnih aparata. U tren oka možete uživati u šoljici omiljene kafe!

Blenderi su mali kućni aparati koje jednostavno morate posedovati!

Ukoliko posedujete blender u svojoj kuhinji, onda smo uvereni da znate da je ovo aparat koji se najčešće koristi.

Priprema jela kao što su supe, potaži ili kašice za bebe daleko je jednostavnija uz upotrebu blendera.

Na domaćem tržištu možete pronaći mnoštvo blendera različite snage i različitih dimenzija – od onih manjih (za jednu osobu) do većih blendera koji zahtevaju i više prostora na vašim policama.

Pored blendera, električne seckalice za hranu takođe se smatraju neophodnim kućnim aparatima. Prednosti upotrebe električnog secka za hranu su ogromne. Priprema ukusnih jela i kolača nikada nije bila jednostavnija.

Kvalitetne seckalice za hranu dolaze sa staklenim posudama u različitim dimenzijama. Ovakve posude seckalice su veoma izdržljive, ali  i veoma jednostavne za održavanje i čišćenje. Sve što je neophodno jeste da je operete sunđerom, vodom i sredstvom za pranje sudova.

Friteze bez upotrebe ulja!

U poslednjih nekoliko meseci, friteze bez upotrebe ulja postaju sve popularniji izbor kada su u pitanju mali kućni aparati.

Ovakve friteze funkcionišu po principu cirkulisanja vrelog vazduha koji kuva vašu hranu bez upotrebe ulja.

Zdrava ishrana je prioritete sve većeg broja ljudi. Kada pomislimo na zdrav način ishrane, on svakako ne uključuje prženje hrane u dubokom ulju. Iz tog razloga, friteze bez ulja su savršeno rešenje za sve osobe koje žele da uvedu određene promene u svojoj ishrani. I dalje možete uživati u reš pečenoj piletini ili pomfritu, ali bez griže savesti! Sve što je potrebno da uradite jeste da nabavite svoju fritezu bez ulja!

Kompanija Samsara nudi vam visokokvalitetnu fritezu bez ulja sa digitalnim displejem osetljivim na dodir. Dolazi sa 7 unapred programiranih programa, koji vam omogućuju jednostavno pripremanje hrane. Kapacitet ove friteze je čak 3,2 litra, što znači da ćete bez problema moći da pripremite obrok za celu porodicu! Fantastično, zar ne?

Mali kućni aparati

U kompaniji Samsara možete pronaći mnoštvo drugih malih kućnih aparata koji će upotpuniti vašu kuhinju. Od električnih roštilja, preko mašina za mlevenje mesa i paradajza do fontane za čokoladu – u Samsari pronađite sve što vam treba!