LG klima uređaji

LG klima uređaji – Obezbedite svež vazduh u vašem domu

samsara-admin Komentari 0 13/02/2019

LG klima uređaji su sinonim za vrhunski kvalitet.

Setite se koliko puta ste u vrelim letnjim danima žurili kući jer vas je tamo čekala prijatno rashlađena soba. Ili, pak, u zimskim mesecima uživali ste u toplini doma koju vam je obezbedilo grejanje na klimu.

Čini se da danas ne možemo da zamislimo nijedan dan bez upotrebe ovih uređaja. Upravo zbog velike potražnje, rashladna industrija beleži stalni rast. Razvoj tehnike i tehnologije stvara ne samo različite vrste klima, već modele sa različitim dodatnim funkcijama. Tako velika ponuda može da zbuni buduće kupce, pa se nameće pitanje kako odabrati klima uređaj.

Da ne biste gubili vreme u traženju, kompanija Samsara vam ukazuje na prednosti koje donose LG klima uređaji.

LG klima uređaji imaju višedecenijsku tradiciju

LG klima uređaji su deo multinacionalne kompanije koja je osnovana 1958. godine pod imenom GoldStar. S obzirom da je nakon rata u Koreji postojala velika potreba nacije za elektronikom i kućnim uređajima, ova kompanija je proizvela prve radio aparate, televizore, frižidere, mašine za pranje veša i klime u Južnoj Koreji.

Brzi rast globalizacije doveo je do prekookenaskog širenja koje je, pak, donelo i prvu zaradu od izvoza u iznosu od 100 miliona dolara. 1994. GoldStar je zvanično usvojio novo ime i novi logo korporacije – LG Electronics. A već naredne godine je prvi na svetu razvio CDMA sistem za prenos koji je osnova mobilnih telefona.

Da je reč o velikom inovatoru govori i podatak da su LG klima uređaji 2008. godine dostigli prodaju od 100 miliona jedinica, što je omogućilo da postanu jedan od vodećih u svetu rashladnih uređaja.

LG klima uređaji 1

LG klima uređaji – najnapredniji inverter sistemi

Iako mnogi smatraju da Gree klime, zbog specijalne G10 tehnologije, donose revoluciju, zapravo LG-inverterska tehnologija je najnaprednija u svetu.

LG inverter klima uređaji imaju Dual Inverter Compressor koji smanjuje potrošnju energije za 70 odsto, a vazduh hladi brže za 40 odsto. Takođe, neprekidno podešavanje brzina kompresora, bez stalnog paljenja i gašenja, dodatno štedi energiju održavajući željeni nivo temperature. Na taj način ove klime štede energiju, pa možete u potpunosti da uživate u najefikasnijem hlađenju i grejanju.

Dual Inverter Compressor dolazi sa garancijom od 10 godina, po čemu se LG klima uređaji izdvajaju od drugih proizvođača.

Dalji napredak u ovom polju biće nastavljen i ove godine. Kompanija akcenat stavlja na pametne klime i mogućnost njihovog povezivanja sa drugim uređajima. Zbog toga ne sumnjamo da će prodaja klima 2019. godine biti u znaku LG Electronics.

LG klima uređaji – elegantni dizajn za stilizovani život

LG klima uređaje krasi prelepi dizajn. Među njima se posebno izdvaja ARTCOOL. Minimalistički izgled i svedena forma uklapaju se u svaki prostor.

Pored sofisticirane spoljašnjosti, ovi klima uređaji se mogu pohvaliti i svojim funkcijama. Zahvaljujući jedinstvenom ventilatoru sa iskošenim krilcima obezbeđen je nizak nivo buke tokom rada, dok 3M filter ima višestruku zaštitu. On prečišćava preko 3 miliona štetnih materija, uključujući i neprijatne mirise, mikroprašinu, alergene i viruse. Zapravo, dokazano je da za samo sat vremena rada jedinica steriliše više od 99 odsto bakterija, stvarajući zdrav i čist vazduh u vašem domu.

Različite modele LG klima uređaja pronaći ćete kod kompanije Samsara. Čitavu ponudu možete pogledati na sajtu www.kucnatehnika.com.