Klime za leto 2021.

Klime za leto 2021. – Kako napraviti pravi izbor?

samsara-admin Komentari 0 02/06/2021

Klime za leto 2021. godine uređaji su koji se moraju naći u vašem domaćinstvu kada krenu topli dani.

Iako se koriste i za grejanje tokom zimskih meseci, klime su ipak najprodavaniji proizvod kućne tehnike u vrelim, letnjim mesecima. Kada termometar pokaže više od 30 stepeni, vreme je da se uključi upravo ovaj uređaj.

Sigurni smo da ne želite da provedete leto bez klima uređaja, bez obzira da li živite u stambenoj zgradi ili kući. Leti temperature mogu biti izuzetno visoke, što unutar prostorije može stvoriti pravi pakao. Upravo iz tog razloga su klime za leto 2021. godine neophodan i nezaobilazan uređaj bele tehnike.

Standardne klime za leto 2021. godine

Standardne klime se koriste u većini domaćinstava u našoj državi. One su odličan i ekonomičan izbor kada su u pitanju klime za leto 2021. Kada kupujete nov klima uređaj, važno je da znate da je ovo zapravo dugoročna investicija. Upravo iz tog razloga trebalo bi da birate kvalitetne modele, koji će vas služiti dugi niz godina i pomoći vam da se rashladite tokom nesnosnih letnjih temperatura.

Klime za leto 2021.

Jedan takav uređaj je i Bergen Tilia klima BER24NB-G05. Ovaj uređaj dolazi iz GREE serije. Donosi veliku uštedu vašem budžetu i stoga predstavlja ekonomičan izbor.

Modernog je dizajna i pripada A/A energetskoj klasi.

Ono što je specifično za ovaj Bergen model jeste potpuna zaštita uređaja usled oscilacija u padu napona od 85V do 265V. Zahvaljujući klasičnom dizajnu sa elegantnim linijama lako će se uklopiti u svaki prostor i oplemeniti ga. U sklopu standardne opreme ovog uređaja dolazi i jonizator, kao i healthy filter.

Važno je naglasiti da je ovo zaista pametan klima uređaj, s obzirom na to da poseduje i sposobnost samodijagnostike. Ukoliko dođe do kvara, uređaj će sam ukazati na to gde se kvar nalazi.

Standardne klime namenjene su uglavnom za hlađenje, dok određeni modeli mogu poslužiti i kao dodatak centralnom grejanju u toku zime.

Klime za leto 2021. godine sa inverter tehnologijom

Prednosti klima sa inverter tehnologijom su brojne. Osnovna prednost jeste ta što redukuje potrošnju električne energije i štedi vaš novac na duže staze.

Osim što imaju veći koeficijent uštede u odnosu na standardne klime, one mogu da funkcionišu i na veoma niskim temperaturama. Čak i do -15 stepeni. Odlične su za grejanje samostalno, bez ikakvih dodataka poput radijatora ili električnih grejalica.

Jedan od boljih modela klima ovog tipa jeste i Carrier inverter klima 38UYV050M. Ovaj Carrier model pruža vam eko režim sa tihim radom i uštedom energije i do 20 odsto u odnosu na standardne klime. Oduševiće vas njena vrhunska snaga i efikasan procesor.

Poseduje jedanaest pozicija otvora klapne za protok vazduha, kao i Eko Sleep tajmer. Uz pomoć ovog tajmera imate mogućnost programiranja stopiranja rada klime za 1, 3, 5 ili 9 sati. Ovaj uređaj takođe poseduje sposobnost samodijagnostike koji ukazuje na to gde se problem ili kvar nalazi.

Ukoliko se odlučite upravo za ovaj klima uređaj dobijate potpunu komfornost upotrebe i ravnomerno održavanje željene temperature. Za to je zaslužan DC kompresor novije generacije.

Samsara prodavnica – Pronađite svoj klima uređaj kod nas

Klimatizacija i rashlađivanje prostorija izuzetno je važno u letnjim mesecima. Zato vam Samsara nudi najbolje klime za leto 2021. godine. Osim prodaje klima uređaja, nudimo vam i mogućnost kupovine solarnih panela, kao i kućnih aparata neophodnih za funkcionisanje domaćinstva.

Klime za leto 2021.

Naša firma ima dugogodišnje iskustvo u prodaji, ugradnji i servisiranju klima uređaja. U našoj ponudi možete pronaći najkvalitetnije klima uređaje renomiranih proizvođača. Razlog za to je taj što našim korisnicima nudimo samo najbolje.

Kupovinom u našoj online prodavnici dobijate višegodišnju garanciju za pojedine klime, kao i periodično pregledanje uređaja.

Za više informacija, u svakom trenutku možete nas kontaktirati. Ljubaznost usluge i zadovoljan korisnik ono su ka čemu težimo.

Samsara – Najbolje klime i za ovu letnju sezonu možete pronaći upravo kod nas!