klime za 2019

Klime za 2019. godinu – Efikasno hlađenje i grejanje

samsara-admin Komentari 0 18/01/2019

Klime za 2019. pružaju neverovatni komfor u svakoj prostoriji.

Još od sredine 20. veka, sa komercijalnom upotrebom, klima uređaji su izazivali veliku pažnju. Dok su poslednjih decenija postale sastavni deo svakog doma, poput šporeta i veš mašine.

Naime, bez klime za leto ne možemo da zamislimo vrele letnje dane, a u zimskim mesecima sve više domaćinstava bira grejanje na klimu. Razvoj tehnike i tehnologije je doveo do različitih ne samo funkcija na njima, već i modela – počev od standardnih jedinica, preko pokretne klime, pa do inverter i parapetne klime.

Kompanija Samsara vam predstavlja najbolje klime za 2019. godinu.

Klime za 2019. – Mitsubishi elegancija

Mitsubishi klime su vodeći lideri u rashladnim sistemima. Ove klime štede energiju i novac, jer spadaju u najpouzdanije modele. Samim tim nećete imati visoke račune za struju, kao ni neplanirane troškove za održavanje klima uređaja.

 

Mitsubishi klime

 

Pored brojnih prednosti koje donose, Mitsubishi brend se od ostalih izdvaja elegantnim modelima. Upravo je takva serija Electric Kirigamine Zen. Razvijena je pre nekoliko godina, ali će svojim atraktivnim dizajnom zadržati visoku poziciju kada su klime za 2019. godinu u pitanju.

Dostupna je u bijeloj, srebrnoj i crnoj boji i jasnih linija koje se lako uklapaju u svaki prostor, ne narušavajući njegov enterijer. Karakterišu ih napredni NANO Platinum i antialergijski filteri koji stvaraju zdravu sredinu za boravak ljudi.

Takođe, poseduju nedeljni tajmer za precizno postavljanje radnog režima, dok funkcija “I save” omogućava automatsko postizanje savršene temperature u svakom trenutku.

Electric Kirigamine Zen modeli su, ujedno, pametne klime. Što znači da možete podešavati temperaturu i rad uređaja, bez obzira gde se nalazite. Dovoljno je da imate internet konekciju i instaliranu aplikaciju, pa će vaš mobilni telefon i tablet postati daljinski upravljači za klimu.

Klime za 2019. – Povoljni inverter sistemi

Inverter klima uređaji doneli su pravu revoluciju, jer mogu nesmetano da rade kako na +40, tako i na -15 stepeni Celzijusovih.

Iako imaju širok opseg rada, pogrešno je mišljenje da su veoma skupi. Verovali ili ne, Vivax nudi odlične klime za 2019. po pristupačnim cenama. Ovaj hrvatski brend je za kratko vreme osvojio tržište.

Prelepa R serija odlikuje se najmodernijom tehnologijom i tihim radom, pa ih nećete primetiti u prostoriji. I Feel Senzor omogućava merenje temperature u neposrednoj blizini daljinskog upravljača. Što dovodi do uštede energije. Dok ionizator i isušivač preostale vlage čine čist vazduh u vašem domu.

Vivax klima uređaji dolaze sa trogodišnjom garancijom i obezbeđenim servisom, pa ne čudi da su jedan od najtraženijih proizvođača kod nas.

Nagrađene klime za 2019.

Daikin klime su glavne za podizanje svesti o očuvanju životne sredine. Sve jedinice su proizvedene po ekološkim standardima i koriste u radu freon koji ne oštećuje ozon.

 

Upravo je takav model Emura. Posebni filter za prečišćivanje vazduha otklanja čak 97 odsto alergena i štetnih materija, a funkcija “Inteligentno oko” osigurava protok vazduha u svim delovima prostorije. Zapravo, njeni senzori detektuju pokrete, pa se vazduh usmerava dalje od direktnog kontakta ljudi. Ukoliko, pak, nisi zabeleženi pokreti, klima se automatski postavlja u režim štednje.

Emura klime krasi i izuzetna lepota zbog koje su nagrađene. Njihova suptilna forma oplemeniće svaki stan, poput modernog ukrasa.

Navedene klime za 2019, kao i vrhunske modele svetski poznatih porizvođača, pronaći ćete u ponudi kompanije Samsara. Ako niste u mogućnosti da dođete, budite bez brige, jer vam je omogućena prodaja klima preko interneta.