klima-sa-ugradnjom-samsara-tehnika-2

Klime sa ugradnjom – Jedinstvena prilika za vas

samsara-admin Komentari 0 31/07/2019

Klime sa ugradnjom su fenomenalna prilika da brzo i efikasno rashladite svoj dom.

Poznato je da je klima jedini spas u vrelim letnjim danima. Velike vrućine mogu da dovedu do ozbiljnih posledica, zbog čega je upotreba klima uređaja veoma važna. A to čini dobar sistem klimatizacije vrednom investicijom, koja će se višestruko isplatiti.

Samsara vam otkriva kako da izaberete najbolji rashladni sistem, jer je prijatna atmosfera i čist vazduh u vašem domu prioritet.

Klime sa ugradnjom su najbolje što možete da izabrati

Klime sa ugradnjom vam pomažu da uživate u prijatnom, čistom vazduhu u svakom trenutku. Za to postoje sledeći razlozi.

Dugotrajno izlaganje prekomernoj toploti može prouzrokovati dehidraciju. To je zato što visoka temperatura dovodi do obilnog znojenja i gubitka vode. Budući da klima uređaji smanjuju znojenje, mogu umanjiti rizik od gubitka vode i dehidracije.

Toplotni udari su još jedan problem koji može izazvati prevelika toplota. To je zato što otežava telu da reguliše temperaturu. Ako se ovaj problem ne tretira na vreme, može prouzrokovati oštećenje mozga i drugih telesnih organ. Pošto klima uređaji smanjuju temperaturu vazduha, oni mogu biti od koristi za sprečavanje toplotnih udara.

Klima uređaji filtriraju vazduh, uklanjajući zagađivače, plesni i ostale štetne materije. Ovo je posebno važno za osobe koje pate od alergija i astme jer minimizira iritante koji dovode do napada. Ovo važi samo ako se vaš sistem održava a filteri se redovno menjaju.

klima-sa-ugradnjom-samsara-tehnika-1

Svi smo iskusili mentalnu tromost koja dolazi sa danom koji je previše vruć. Za to postoji naučna osnova. Energija koju telo potroši pokušavajući da se ohladi oduzima nam sposobnost razmišljanja i fokusiranja. Kada su kancelarije klimatizirane, ljudi mogu bolje raditi i donositi bolje odluke. Zato svaka kancelarija treba da ima dobar rashladni sistem, jer to veoma utiče na produktivnost zaposlenih.

Temperatura u vašim prostorijama je takođe presudan faktor za spavanje. Previše vruća (ili previše hladna) soba ometa prirodnu regulaciju temperature, što čini san praktično nemogućim. Sigurno ste ovo i sami iskusili, naročito tokom vrelih letnjih noći. Klima uređaj vam može pomoći da prevaziđete ove teškoće, i da mirno zaspite.

Gde pronaći najbolju klimu sa ugradnjom? Odgovor je – Samsara!

Ukoliko još uvek niste nabavili klimu, pravo je vreme za to, jer ćete tako lakše preživeti svako leto. Prednosti rashladnog sistema se protežu i izvan same udobnosti. Mnogo stvari koje radimo (posebno leti) ne bi bilo moguće bez klima uređaja.

Možda niste znali, ali toplota i vlaga čine štetu ne samo nama, nego i našoj elektronici. Telefoni i računari od kojih zavisimo svakodnevno mogu pretrpeti ozbiljna oštećenja kada temperatura poraste, jer to dovodi do ukupnog kraćeg životnog veka. Ovo je još jedan dobar razlog da nabavite klimu, a inverter sistemi se pokazuju kao odličan izbor.

klima-sa-ugradnjom-samsara-tehnika-3

Kod nas možete pronaći bogatu ponudu klima uređaja, bilo da vas interesuju standardne, inverter ili pokretne klime. U zavisnosti od vaših potreba, izaberite tip koji vam najviše odgovara, a naši zaposleni su uvek tu da vas posavetuju i informišu.

Tu su i pametne klime, koje su najinovativnije rešenje za vaš dom. Posetite Samsaru, jer ćete kod nas naći klima uređaje po super cenama!