Klime prodaja

Klime prodaja – Najbolja kupovina koja će vam olakšati život

samsara-admin Komentari 0 05/08/2020

Klime prodaja donosi brojne prednosti koje čine život lakšim.

Leto! Svima omiljeno godišnje doba. Sunčani dani na bazenu, praćeni prijatnim noćima u udobnosti doma – mnogi će se složiti da je ovo opis savršenog dana. Međutim, da bi on, zaista, bio takav neophodna je mala pomoć klima uređaja.

Kada je početkom 20. veka Vilis Haviland izumeo prvu modernu klimu, ona je nosila veoma visoku cenu. Mogli su da je priušte samo bogati slojevi društva. Danas, najbolji klima uređaji za hlađenje nisu više privilegija, već potreba. Zapravo, savremeni život postao je nezamisliv bez njih, jer ih možete koristiti tokom čitave godine.

Da li ste znali da je najjeftiniji vid grejanja klimom? Zahvaljujući najmodernijim inverter sistemima možete dobiti ne samo zdrav vazduh, već i niže troškove električne energije. Ne čudi što statistički podaci pokazuju da klime prodaja imaju kontinuitet bez obzira na sezonu.

Klime prodaja obuhvata bogatu ponudu različitih vrsta

Razvoj tehnike uticao je i na ovu granu industrije. Prodaja klima, danas, obuhvata kako mnoštvo proizvođača, tako i najraznovrsnije modele. U osnovi klime se dele u tri grupe.

Standardni zidni rashladni sistemi se sastoje iz dve jedinice. Jedna se montira unutra, na zid prostorije. Dok druga dolazi sa spoljašnje strane kako bi omogućila izbacivanje toplog vazduha. Iako su najrasprostranjeniji uređaji, trebate imati u vidu da je montiranje složeno. Zbog toga klime prodaja u ovom slučaju obavezno obuhvataju i angažovanje profesionalaca.

Klime prodaja

Pokretna klima, kao što i sam naziv kaže, pruža mogućnost premeštanja iz sobe u sobu. Upravo zbog svoje mobilnost, kao i činjenice da nema potrebe za montiranjem, spada u najpraktičniju vrstu.

Prozorske klime imaju samo jednu jedinicu koja se montira na sam prozor. Kako se čitav sistem, tj. kompresor, isparivač, kondezator, ventilator nalaze zajedno ovo su najekonomičniji klima uređaji.

Klime prodaja nije orijentisana samo na trgovačke objekte

Prodavnice su ograničene veličinom površine. Nije redak slučaj da svi modeli koji su u ponudi nisu u njima izloženi.

Zato, poslednjih godina prodaja klima preko interneta dobija sve veći značaj. Osim, veće ponude ona donosi i niz drugih povoljnosti. Pre svega, ne morate da gubite vreme obilazeći prodavnice kako biste željeni model pronašli po najpovoljnijoj ceni. Takođe, lakše je poređenje performansi.

Posebna prednost, koju potrošači ističu, jesu česte akcije koje važe samo za online prodaju. Moguće je klima uređaj kupiti po znatno nižoj ceni nego u prodavnici.

Nove funkcije podigle su klima uređaje na novi nivo

S obzirom da je zdravlje ljudi u prvom planu, klime imaju zadatak da stvore ne samo prijatnu atmosferu, već i čistu. Pa najmoderniji modeli imaju ugrađen čitav sistem filtera, kao što su elektrostatički filtere, plazma filteri, NANO filteri, kao i antibakterijske i filtere sa aktivnim ugljem. Oni otklanjanju čak 99 odsto zagađujućih materija, uključujući i kancerogene. Istovremeno, funkcija “dry mode” održava optimalnu vlažnost vazduha. Time je izbegnuta pojava alergije, virusa, respiratornih i srčanih problema.

Klime prodaja

Najveći izbor klima uređaja svetski poznatih proizvođača pronaći ćete u kompaniji Samsara. Čitavu ponudu možete pogledati na sajtu.