Kanalske inverter klime

Kanalske inverter klime

samsara-admin Komentari 0 07/04/2021

Kanalske inverter klime imaju brojne prednosti.

Ukoliko ste ikada gradili ili renovirali zgradu ili poslovni prostor svesni ste koliko je klima bitna kako bi se osiguralo da vam i tokom letnjih i zimskih meseci bude prijatno.

Samsara – kućna tehnika vam navodi benefiti kanalskih inverter klima uređaja.

Kanalske inverter klime za veće kuće

Ukoliko imate veću kuću na više nivoa kanalske klime su idealno rešenje. Prvo i najvažnije jeste da klimatizacione jedinice koje imaju kanal najviše odgovaraju većim stambenim objektima, jer se kanali lako mogu provoditi kroz celu kuću, kroz krovnu šupljinu bilo da se radi o gradnji novog objekta ili renoviranju.

Kanalske inverter klime

Kanalskim klimama hlađenje se može usresrediti na pojedine delove prostorija, a u drugim potpuno isključiti. Potpuno su besčujni i praktični i sigurni smo da ćete biti oduševljeni.

Moćno i sveobuhvatno hlađenje za veće prostorije

Još jedan razlog daa razmotrite mogućnost ugradne kanalskih klima je svakako brzo i sveobuhvatno hlađenje velikih prostorija. Za samo nekoliko minuta, jednim pritiskom na dugme možete ohladiti ceo sprat ili veći deo prostorije.

Snaga ovog sistema omogućava da rashladite sve prostorije bez da u svakoj prostoriji uključujete pojedinačne klime.

Termostat sa centralnim upravljanjem omogućava potpuno kontrolisano hlađenje.

Lako uklopive uz svaki enterijer

Još jedan razlog zašto bi ste se opredelili za kanalske inverter klime jeste činjenica da su suptilne i veoma se lako uklapaju uz svaki enterijer. Predstavljeju minimalistički i jednostavan dekor, bez glomaznih zidnih jedinica.

Kanalske inverter klime

Ove klime se suptilno postavljaju u plafon i jedva su primetne, što ih čini veoma popularni kod ljudi koji vode računa o dizajnu i preferiraju nenametljiv stil.

Kanalske inverter klime – Rešenje za ceo dom

Kao što smo već rekli kanalske klime su rešenje za celu kuću ili zgradu jer jednim pritiskom tastera možete rashladiti sve prostorije i to u kratkom roku.

Sve moderne zgrade ili veće kuće uglavnom su opremljeni ovim klimama zbog velikih benefita koje donose.

Jednostavnost upravljanja

Kanalski sistemi su veoma jednostavni za upravljanje. Daju mogućnost hlađenja pojedinih prostorija ili celog objekta i sadrže tajmere kojim podešavate vreme uključivanja i isključivanja.

Manje buke

Kanalske inverter klime su veoma tihe i neće vas remetiti kako danju, tako ni noću.

Glavni kompresor se nalazi izvan objekta, tako da je udaljen od prostorija u kojima boravite, što ga čini daleko tišim od standardnih klima uređaja koji mogu stvarati dosta buke.

Kanalske inverter klime štede vaš novac

Za veće domove ugradnja pojedinačnih sistema može biti daleko skuplja od ugranje kanalskih klima uređaja. Druga prednost je što se nekretnine sa ugrađenim kanalskim inverter sistemima daleko skuplje mogu prodati na tržištu.

U Samsari možete pronaći najbolje kanalske inverter klime za vaš dom.