Gree klime

Gree klime – najprodavaniji prozvodi na svetu

samsara-admin Komentari 0 28/08/2018

Gree klime odlikuje bogat asortiman različitih vrsta, te predstavljaju najbolji izbor kako za hlađanje tokom leta, tako i za grejanje u hladnim danima.

Koliko puta ste samo ovog leta nakon napornog dana na poslu ušli u stan u želji da se što pre odmorite, i bili ste sprečeni naletom vrelog vazduha koji nimalo nije prijatan, a onda, samo par meseci kasnije, potpuno ćete zaboraviti na klime za leto tražeći idealno rešenje da se ugrejete.

Verovali ili ne, oba ova problema mogu da reše Gree klime, te ne čudi što one spadaju u najtraženije uređaje kada je u pitanju ne samo prodaja klima Beograd, već širom zemlje.

Kompanija Samsara u ovom blogu vas upoznaje sa prednostima koje donose Gree klime.

Klima uređaj koji bira ceo svet!

U odnosu na Mitsubishi klime, koje su najstariji brend, Gree važi za veoma mladu kompaniju. Osnovana je 1989. godine pod nazivom Zhuhai City Haili Cooling Engineering Company Limited. 1994. je prestruktuirana i preimenovana u Gree Electric Appliances Inc.

Od 200 radnika i sa samo 20.000 jedinica godišnje Gree klime su za kratko vreme osvojile planetu postavši najveći svetski proizvođač klima uređaja. Danas, multinacionalna kompanija ima preko 70.000 zaposlenih sa godišnjom proizvodnjom od 65,5 miliona jedinica i čak 20.000 patenata. Da je reč o vrhunskim uređajima govori i podatak da su Gree klime našle svoje mesto u preko 500 miliona domova. Odnosno procenjuje se da je svaka treća ugradnja klime upravo ovog proizvođača!

Gree klime – vrste

Kompanija nudi dve vrste klime: klima uređaji za vaš dom i komercijalne jedinice. Takođe, u ponudi su i ventilatori, aparati za vodu, grejni sistemi, pročišćivači vazduha, odvlaživači vazduha.

Gree klime

Sve Gree klime su rezultat velikih ulaganja u tehnološka istraživanja, te ih odlikuju izuzetne performanse koje povećavaju udobnost u domu. Zapravo, ove klimatske jedinice pružaju visoki kvalitet po povoljnim cenama. On se ogleda, pre svega, u velikoj uštedi energije.

Zahvaljujući svojoj operativnoj efikasnosti i mogućnostima zoniranja Gree klime troše manje energije. Pored toga, koriste ekološki prihvatljiv freon R410A, koji ne oštećuje ozonski omotač i bolji je za okolinu od starog standarda R22.

Gree klime se izdvajaju i po savremenom, kompaktnom dizajnu, koji se lako uklapa u svaki enterijer.

Gree klime donose revoluciju u grejanju

Zbog pogodnosti koje nude tokom čitave godine inverter sistemi su poslednjih godina veoma traženi.

I u ovoj oblasti Gree je otišao korak dalje. Naime, inverter klima uređaji ovog brenda koriste specijalnu G10 inverter tehnologiju. Polazeći pre desetak godina od režima rada na 20 Hz naučnici u kompaniji su uspeli da ga spuste prvo na 10 Hz, a zatim su kreirali uređaj sa kompresora koji radi pri ultranskim frekvencija, od samo 1 Hz. Za ovu inovaciju osvojili su nacionalnu nagradu nauke i tehnologije.

Gree klime

Sporiji režim rada omogućava veliku uštedu energije pri konstantnom održavanju idealne temperature bez preteranog rashlađivanja ili zagrevanja.

I filteri za klima uređaje kod ovih modela pružaju brojne zdravstvene pogodnosti. Photocatalytic uništava 99,9 odsto zagađivača vazduha i uzročnika neprijatnih mirisa. Aktivni ugljeni filter apsorbuje dim, a srebrni jonski filter uklanjanja bakterija i plesni, dok catechin čisti 95 odsto kancerogenih uzročnika iz vazduha.

Inverter sistemi omogućavaju komfor i svojim tihim radom spoljašnje i unutrašnje jedinice. Među najnovijim modelima posebno se izdvaja Amber sa novim freonom R32 koji pruža još veću efikasnost od R410A.

Gree klime u svojoj bogatoj ponudi ima kompanija Samsara. Čitav asortiman možete pogledati na sajtu www.kucnatehnika.com