Gree klima uređaji

Gree klima uređaji

samsara-admin Komentari 0 20/08/2019

Gree klima uređaji su sinonim za kvalitet koji se prepoznaje.

Gree ima najjače učešće na tržištu, i to sa dobrim razlogom. Gree je poslednje 23 godine tržišni lider u klimatizaciji domaćinstava i vrhunski brend već 6 godina kada se radi o komercijalnim klima uređajima.

Gree uređaji su, pored Midee i Daikina, veoma traženi, jer, tržište je uvek konkurentno i nikada nije sigurno.

U ovom blogu Samsara vam otkriva po čemu su Gree klime posebne, i zbog čega su idealno rešenje za vaš dom.

Gree klima uređaji – Savršeno rešenje za prijatno rashlađen dom

Gree klima uređaji uneće čist vazduh u vaš dom, što će sam boravak u njemu učiniti veoma prijatnim. Možda zvuči neverovatno, ali efikasno rashlađivanje vaših prostorija ne mora previše da košta, ni vas, a ni okolinu.

Gree kućna tehnika

 

Karakteristično za ove klime jeste najnovija tehnologija, u kombinaciji sa intenzivnim istraživanjem i razvojem. Ona ide ruku pod ruku sa posvećenošću i savesnom odnosu prema životnoj sredini. Ove uređaje karakteriše manja potrošnja energije i posvećenost stalnoj energetskoj efikasnosti. To će vam omogućiti da manje trošite, a da istovremeno uživate u prijatno rashlađenim prostorijama.

Za ove klime se sa pravom kaže da su investicija koja se isplati, jer su sinonim za kvalitet koji se prepoznaje, a inovativna proizvodnja osigurava vrhunske proizvode na koje se možete osloniti tokom vrelih letnjih dana.

Gree klime su od 2005. godine zauzele prvo mesto na globalnom prodajnom mestu za klimatizaciju, sa više od 200 miliona korisnika stambenih klima uređaja širom sveta. Sa ovakvim brojevima, jasno je da je reč o prepoznatljivom kvalitetu u koji možete verovati.

Ovi neverovatni rashladni sistemi su savršeno rešenje za vrele letnje dane, zato obezbedite klimu na vreme i zaboravite na nepodnošljive temperature u vašem domu.

Gree klime – Za hlađenje, ali i grejanje

Gree klima uređaji su doneli prave novine. Oni su uneli visoko energetski efikasnu, pametnu invertersku tehnologiju klimatizacije koja štedi 60 procenata energije u poređenju sa običnim klimama.

Jedan od tih klima uređaja, poznat kao Gree Viola Inverter, ima dvostruke mogućnosti: hlađenja, ali i grejanja. Radi se o evropskom kompatibilnom rashladnom sistemu, koji je ekološki prihvatljiv. Istovremeno, on omogućava brzo hlađenje i grejanje zahvaljujući svom velikom kondenzatoru. Opremljen je vatrootpornom električnom kutijom i ima plafonsko hlađenje i podno grejanje, zajedno sa nekoliko novih funkcija.

Gree klima uređaji

Zbog visokih temperatura, rastućih troškova i nestabilnog snabdevanja električnom energijom u nekim okruženjima, Gree je uveo novi model klima uređaja koji obezbeđuj odlične performanse, gde god da se nalazite.

Gree klime odlikuje elegantan dizajn, koriste najinovativniju tehnologiju i odlično su ekološko rešenje! One će vam pomoći da doprinesete zaštiti životne sredine, a takođe su ekonomičan izbor. Osim toga, svake godine izdvajaju 3% svog proračuna za istraživanje i razvoj, što ih čini pionirom u industriji klimatizacije.

Samsara – Kvalitetne klime na jednom mestu!

Da li ste izabrali klima uređaj za vaš dom, ili vam treba pomoć da odlučite? Posetite Samsaru, jer smo uvek tu da vam pomognemo da donesete najbolji mogući izbor.

Gree klima uređaji

Pametne klime, inverter sistemi i pokretne klime su samo deo naše bogate ponude, a tu smo i da odradimo servis vaših rashladnih sistema kada zatreba.

Dođite u Samsaru, i pronađite klime po super cenama za vaš dom!