Galanz klima uređaji

Galanz klima uređaji

samsara-admin Komentari 0 02/01/2019

Galanz klima uređaji postaju sve popularniji u našoj zemlji.

Od samog nastanka, početkom 20. veka klime su izazivale veliku pažnju. U početku kupovina klima uređaja bila je ograničena. Naime, zbog visoke cene ove rashladne uređaje mogli su da priušte samo bogati.

Razvoj nauke i tehnike, tokom godina, doveo je do komercijalnije proizvodnje klima uređaja. Samim tim i do dostupnosti širokom krugu ljudi.

Tako se danas prodaja klima Beograd odvija u brojnim prodavnicama bele tehnike, pa čak i većim marketima. U ponudi su različiti proizvođači, kao što su Daikin klime, Carrier, Fujitsu, Midea klima uređaji. Ali i različite vrste jedinica. Pa pored standardnih, sve veću pažnju privlače pokretne i parapetne klime. Dok su inverter sistemi doneli pravu revoluciju u ovoj oblasti omogućivši grejanje na klimu.

Ukoliko niste do sada čuli za Galanz klima uređaje kompanija Samsara u ovom blogu vam otkriva njihove prednosti.

Galanz klima uređaji razvijeni su iz saradnje sa Toshibom

Galanz Group osnovao je Liang Qingde 1978. godine. Kompanija se prvobitno bavila trgovinom pačijeg perja da bi 1993. godine sklopila ugovor sa Toshibom.

Ovim je Galanz promenio delatnost. Pa je pod pokroviteljstvom japanske multinacionalne kompanije počeo da proizvodi njihove mikrotalasne peći.

Ubrzo, preduzeće je počelo da širi svoju proizvodnu liniju na druge uređaje, kao što mašine za pranje veša, frižideri, mašine za pranje posuđa, mali kućni aparati… 2006. godine asortimanu su se pridružili Galanz klima uređaji.

Galanz klima uređaji su u deset najboljih na svetu

Galanz klima uređaji su rezultat napornog rada, znanja i velikog ulaganja u istraživačko – razvojne i proizvodne kapacitete. Akcenat je na stvaranju inovacija u okvirima stvarnih ekonomskih uslova. To se odnosi ne samo na gotov uređaj, već na proizvodnju svakog njegovog zasebnog dela.

Beko klima uređaji

Zahvaljujući ovakvoj misiji, Galanz kompanija je za veoma kratko vreme ostvarila preko 1.900 patenata na domaćem i međunarodnom nivou. Pa je opravdano dobila epitet „visokotehnološkog nacionalnog preduzeća“.

Takođe, velika je primena solarnih projekata kako bi se smanjila emisija ugljenika. Što znači da su Galanz klima uređaji, baš kao i Mitsubishi klime, proizvedeni od materijala koji čuva prirodu.

Ono po čemu se Galanz klima uređaji izdvajaju od drugih brendova jeste mogućnost automatskog čišćenja. S obzirom da je glavno pitanje kako klima uređaji utiču na zdravlje ova fukcija pruža uvek čist vazduh, bez bakterija, buđi i drugih štetnih materija.

Još jedna povoljnost za zdravlje dolazi u vidu anti-cold air funkcije. Odnosno, ove klime za grejanje počinju da propuštaju topao vazduh tek kada je temperatura u cevi dovoljno visoka. Na taj način je izbegnuto hladno strujanje koje se javlja kod drugih jedinica prilikom podešavanja opcije grejanja.

Galanz klima uređaji su sinonim za moderni dizajn

Galanz klima uređaji ne predstvaljaju samo inovaciju u hlađenju, već i u pogledu estetike.

Linija KUDO u crvenoj boji sa cvetnim dezenom je pravo osveženje kada su klima uređaji za vaš dom u pitanju. Pored filtera za prašinu i nano silver filtera sa stopom uništenja bakterija od 99 odsto, ove jedinice imaju i bio filter. On ukljanja neprijatne mirise, viruse i hemijska isparenja. Dok jonizator podstiče cirkulaciju i rad pluća.

Ukoliko vam je crvena boja previše napadna za enterijer, klima je dostupna i u beloj boji, sa diskretnim cvetovima nežno ljubičaste boje.

Kompanija Samsara u svojoj ponudi ima Galanz klima uređaje po sniženoj ceni! Posetite nas i obezbedite na vreme novu klimu.