Fujitsu klima uređaji

Fujitsu klima uređaji – karakteristike i prednosti

samsara-admin Komentari 0 28/03/2018

Fujitsu klima uređaji se karakterišu visokim kvalitetom, bogatim asortimanom različitih modela širokog raspona kapaciteta hlađenja i grejanja, kao i modernim dizajnom.

Fujitsu klima uređaji su deo jedne od najstarijih multinacionalnih kompanija.

Fujitsu klima uređaji

Fujitsu Ltd. je japanska kompanija koja je osnovana davne 1935. godine. Sa preko 185.000 zaposlenih širom sveta, uključujući kompanije, postrojenja i fabrike u 70 zemalja, ona nudi širok spektar proizvoda i usluga vezanih za informatičke tehnologije, ali i za druga područja.

Fujitsu klima uredjaji i nihova efikasnost  nadaleko su poznati, predstavljaju vrhunac tehnologije koji su dizajnirani u skladu sa zaštitom čovekove okoline i visokom energetskom efikasnošću.

Fujitsu klima uređaji – vrste

Fujitsu General proizvodi skoro svaku vrstu klima uređaja koju želite, uključujući zidni, multi inverter, kanalske, kasetne, podplafonske, a tu su i pokretne klime, koje su izuzetno praktične.

U okviru svoje ponude za najpopularniji, zidni tip, postoje tri opsega koja možete izabrati – Classic, Lifestile i Designer.

Classic je dizajniran tako da bude brz, efikasan i jednostavan za korišćenje. Asortiman Lifestile čine Fujitsu klima uređaji koji su energetski efikasniji, standardizovanog stila, tako da se vrlo lako uklapaju u svaki prostor. Zbog performansi se na mnogim sajtovima koji upoređuju različite modele i brendove kotiraju sa rejtingom od 5 zvezdica. Designer je poseban, viši asortiman, sa elegantnim modelima, koji imaju modernu završnicu i dodatne funkcije.

Fujitsu klima uređaji obezbeđuju optimalnu efikasnost i kontrolu temperature

Fujitsu klima uređaji

Dobijanje najboljih rezultata za klimatizaciju znači pronalaženje jedinice koja odgovara vašim zahtevima. Fujitsu General razvija modele koji će zadovoljiti svačije potreba sa najvišom mogućom klasom energetske efikasnosti – klasa A+++. Ovo pre svega uključuje “ljudsku kontrolu senzora”, koja automatski isključuje jedinicu ako 20 minuta nema detektovanog kretanja.

Kada neko ponovo uđe u sobu, senzor će otkriti kretanje i vratiti klima uređaj u normalan rad. Time se ostvaruje značajna ušteda u energiji i troškovima za struju.

Takođe, Fujitsu klima uređaji i njihov značaj je veliki!

Projektovane su tako da postižu maksimalni protok vazduha kako bi vaš dom u najkraćem periodu dostigao željenu temperaturu.

Fujitsu klima uređaji su pogodni za korišćenje tokom čitave godine

Poslednjih godina, zbog povoljnosti koje pružaju, popularno je grejanje na klima uređaje. Zbog toga pojedine jedinice ovog brenda mogu nesmetano da rade i na spoljašnjoj temperaturi od -15 stepeni Celzijusovih, dok u vrelim letnjim danima pružaju potreban komfor u stanu.

Tokom proleća i jeseni, kada su velike temperaturne oscilacije Fujitsu klima uređaji omogućavaju automatsku promenu sistema rada, odnosno prelazak sa grejanja na hlađenje ili obratno ukoliko dođe do značajnih promena u odnosu na postavljenu temperaturu.

Fujitsu klima uređaji su veoma pouzdani

Skoro 99,99 odsto Fujitsu sistema nije zamenjeno ili potpuno uklonjeno sa mesta gde su instalirane pre očekivanog trajanja jedinice. Ova izuzetno visoka stopa pouzdanosti proizilazi iz dugogodišnjeg iskustva i stalnog ispitivanja i razvijanja novih tehnologija.

Svaka klima prolazi kroz rigorozne kontrole pre distribucije, a dizajnirane su tako da spoljašnje jedinice odlikuje visoka otpornost na koroziju, promene temperature i druge uticaje iz okruženja.

Fujitsu klima uređaji su nečujni

Fujitsu klima uređaji

Fujitsu General veruje da sistemi grejanja i hlađenja treba da se osete, ali ne i čuju. Upravo zato je razvio Halcion ™ sistem koji je tih da čak i ne znate da je uključen. Konačno, možete dobro spavati noću u udobnom, mirnom okruženju.

Takođe, mnogi modeli jedinica imaju Quiet Mode – ekstra tihi ventilator koji vas neće uznemiravati, dok filteri za klima uređaje obezbeđuju čist vazduh, bez prašine, polena i bakterija, što ima značajan uticaj na vaše zdravlje.

Firma Samsara nudi veliki izbor različitih vrsta i modela Fujitsu klima uređaja. Dođite do nas ili pogledajte celokupnu ponudu na našem sajtu www.kucnatehnika.com.