Beko klima uređaji

Beko klima uređaji – Kvalitet koji se prepoznaje

samsara-admin Komentari 0 26/07/2018

Beko klima uređaji su najbolji izbor u vrelim danima.

Visoke temperature su stigle. Pa ukoliko niste obezbedili odgovarajući model klime za leto, sada je pravi trenutak. Jer, vrele dane nemoguće je “preživeti” bez klima uređaja. On ne samo da treba da odgovara veličini vašeg prostora već i drugim zahtevima koji su vezani za sistem hlađenja.

Danas, prodaja klima je veoma razvijena, te brojni proizvođači nude različite modele vrhunskog kvaliteta i dodatnih funkcija. Međutim, kada je kupovina klima uređaja u pitanju velika ponuda može da zbuni kupca i otežava donošenje odluke.

Zato vas kompanija Samsara u ovom blogu upoznaje sa prednostima koje donose Beko klima uređaji.

Beko klima uređaji postoje dugi niz godina

Beko klima uređaji su deo istoimene turske korporacije koja je osnovana sredinom prošlog veka.

Beko klima uređaji

 

Naime, Vehbi Koç je želeo da razvije ekonomiju u svojoj zemlji, pa je otvorio fabriku konzervirane hrane. Vrlo brzo stvoreni su uslovi za saradnju sa General Electric-om, te se kompanija preorjentisala na tehničku delatnost.

Zajedno sa uspehom na turskom tržištu Beko klima uređaji osvajali su i inostranstvo. Oni su, zapravo, postali prva tehnika koja je iz Turske ušla u svakodnevni život više od 280 miliona potrošača u preko 100 zemalja sveta.

Da je reč o svetskom brendu govori i podatak da je Beko sponzor Svetskog prvenstva u košarci 2014. godine, partner španskog fudbalskog kluba FC Barcelona, turskog fudbalskok klub Beşiktaş, kao i zvanični sponzor FA Kupa.

Beko klima uređaji čine život lakšim

Baš kao što i sam slogan kaže: Beko klima uređaji donose najbolji kvalitet za uloženi novac. Zidni i pokretni klima uređaji čuvenog brenda dizajnirani su tako da predstavljaju pametne i inovativne rashladne jedinice.

Filteri za klima uređaje su vodećeg kvaliteta kod ovog brenda. Naročito su se pokazali u uslovima kada nije previše toplo, ali je vlažnost vazduha visoka. Zahvaljujući dobrom sistemu moguće je brže nego kod drugih klima otkloniti višak vlage i učiniti prostoriju prijatnom za boravak.

S obzirom da visoka vlaga negativno utiče na organizam čoveka, ovo je njihova velika prednost, pa zato stručnjaci preporučuju Beko jedinice kada se postavi pitanje “kako klima uređaji utiču na zdravlje?”

Korišćenjem ovih klima nećete morati da brinete o troškovima za električno energiju, jer, cilj kompanije je da svoje poizvode učini dostupnim svima bez obzira na platežnu sposobnost.

Beko klima uređaji - Samsara Beograd

Zato Beko klima uređaj spada u energetski efikasne sisteme. Uštedu u budžetu obezbeđuje i njihov 24-časovni multiprogram. To znači da možete programirati klimu ne samo na željenu temperaturu, već i na određeno vreme.

Beko klima uređaji imaju pristupačan servisni sistem

Beko jedinice važe za stabilne, pouzdane aparate koji ne zahtevaju velika ulaganja u održavanje klima uređaja u odnosu na druge brendove.

Ipak, da biste obezbedili maksimalne performanse prilikom predviđenog veka korišćenja neophodno je redovno servisiranje klima uređaja.

Kompanija Samsara, pored prodajnog dela, ima razvijenu i mrežu servisa u gradovima širom Srbije. Celokupnu ponudu možete pogledati na sajtu www.kucnatehnika.com.